PR CUAET
-
Причем, налоги мы провинции платим как все
-
Хотілось би так щоб було менше тоді шансів більше… Але виставили кількість аплікації на офіційному сайті думаєте вони просто могли написати кількість заявок ? Я думаю вони відсортували і написали вже скільки є реальних анкет Це моє припущення Але якщо вони будуть так і далі відбирати по 180 людей то довго чекати прийдеться 😅
-
Були в такій ситуації. Дзвонили в IRCC і писали їм. Прислали новий WP на нову адресу. Нічого не платили.
-
Молодцы кто организовал это всё Добавляйтесь в группу
-
Ми подались в січні.Тихо.Це дуже напрягає.Цікаво чи є надія отримати .Бо знайомі подавались то за 2 місяці пішов повних рух. Розгляд пише 20 місяців.А буває і довше? І чи отримають люди які так довго чекають?
-
Дякую
-
Добрый день подскажите пожалуйста только начала заполнять федеральный этап после получения Sinp номинации, и там сразу же вопрос сопровождает ли вас муж, понятно что муж сидит в Украине и я не знаю что писать(за разных консультация иммиграционный не было единого мнения что выбирать, по их словам выдача карточки ПР может застопориться если муж будет на территории Украины после года с момента сдачи медицины) я думаю многие сталкивались с подобной ситуацией поделитесь пожалуйста что вы выбрали на этом моменте, спасибо
-
Так всі з копіями приходять і money order. В чому проблема це зробити, в мене фото тільки було проблемне бо сама не дочитала і повірила в фотоательє. І то пішли на поступки. Коли працювала у відділі кадрів у юності, то скажу так ксерити відбирає дуже багато часу, а ще він ломається завжди. Розумію чому добре прийти з копіями. Мені одну навіть доробили ніяких не було проблем. Але уявляю робити всі копії доків. Краще б, щоб все зчитувалося в електронці але поки паперову практику у світі не прибрали.