PR CUAET
-
Ми подались в січні.Тихо.Це дуже напрягає.Цікаво чи є надія отримати .Бо знайомі подавались то за 2 місяці пішов повних рух. Розгляд пише 20 місяців.А буває і довше? І чи отримають люди які так довго чекають?
-
Дякую
-
Там одразу номер дається від Укрпошти, я заніс їм в посольство вчора в той день як замовив доставку. Зараз чекаю коли зʼявиться в трекері щось
-
А якщо в мене є ще 8 місяців дійсності паспорта після закінчення ворк перміта ,хіба я не можу зараз податися на новий ворк перміт, а потім продовжити паспорт і продовжити ворк перміт ?
-
спасибо за ответ
-
Ви маєте його вказати як депендента, але який не супроводжує в Канаду (якщо не може виїхати). І йому треба буде здати біометрію та медицину. Потім у майбутньому тоді Ви зможете його спонсорувати на ПР.
-
Добрый день подскажите пожалуйста только начала заполнять федеральный этап после получения Sinp номинации, и там сразу же вопрос сопровождает ли вас муж, понятно что муж сидит в Украине и я не знаю что писать(за разных консультация иммиграционный не было единого мнения что выбирать, по их словам выдача карточки ПР может застопориться если муж будет на территории Украины после года с момента сдачи медицины) я думаю многие сталкивались с подобной ситуацией поделитесь пожалуйста что вы выбрали на этом моменте, спасибо
-
А якщо продовжити паспорт,а не оформити новий мені продовжать ворк перміт? Якщо я все таки не зможу зробити новий паспорт
-
Можете
-
Привіт,А якщо в мене є ще 8 місяців дійсності паспорта після закінчення ворк перміта ,хіба я не можу зараз податися на новий ворк перміт, а потім продовжити паспорт і продовжити ворк перміт ?
-
Так всі з копіями приходять і money order. В чому проблема це зробити, в мене фото тільки було проблемне бо сама не дочитала і повірила в фотоательє. І то пішли на поступки. Коли працювала у відділі кадрів у юності, то скажу так ксерити відбирає дуже багато часу, а ще він ломається завжди. Розумію чому добре прийти з копіями. Мені одну навіть доробили ніяких не було проблем. Але уявляю робити всі копії доків. Краще б, щоб все зчитувалося в електронці але поки паперову практику у світі не прибрали.
-
ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=256&top=28
-
Тут я вже не підкажу. Мало б вистачити, якщо швидко буде розгляд. Але краще зайнятись новим паспортом. Якщо є можливість поїхати в Україні зробити за тиждень-два.
-
Ну, в то то и дело- мы не написали вверху в шапке город Оттава- будем сейчас заново отправлять им. Не знаю- поздно или нет.
-
Якщо я б подавалася зараз на ПР і мій паспорт дійсний до 2026 вересня,то це ще окей ? Чи вже недостатньо ?
-
Але це треба встигнути до 31 березня 2025. Бо потім на загальних умовах важко податись…
-
З практики у цьому чаті, то так, подовжать. Але на скільки я розумію, треба пояснення прикладати. Також на ПР треба новий паспорт зробити.
-
Здравствуйте. У кого была подобная ситуация,ответьте пожалуйста:пришли ворк пермиты с теми же датами что и у нас на руках.Кто то кто был в подобной ситуации,переподался и получил продленные пермиты?
-
А знайомі подавались просто в 2023? Чи теж в 2024?
-
Дякую
12 Jan 2024, 17:45
318074/454618
4 minutes ago