PR CUAET
-
Ну щоб потім продовжити, думаю не є кращим варіантом не подаватися взагалі, все одно до березня я не формою новий паспорт
-
Тільки онлайн подача
-
Так тому Гуманітарна програма і є виключенням з правил, де одинаково отримують піар одинокі люди і сімʼї з дітьми; працюючі на Канаду, селф емплойди і ті, хто має бізнес в Україні; хто тікав від війни і не має куди вертатись, а також ті, хто сюди приїхав після тривалого проживання в Європі і тд. Доказувати одне одному, що хтось заслуговує більше на той піар, хтось менше - це шлях в нікуди. Хто правий, а хто ні - це вирішить офіцер :) Хорошої всім неділі!
-
Ви маєте право на 2 діючих закордонних паспорта, повертатися тим де є віза
-
Вам треба подаватися на ворк перміт в березні до 31
-
Чи можна з'їздити на кордон щоб отримати новий work permit чи це тільки продовжувати подаючи заявку?
-
Це означає що я можу податися на 8 місяців, а потім продовжити коли тримаю новий
-
В мене дійсний паспорт на 8 місяців після закінчення даного ворк перміту
-
Я саме так і зробила, полетіла в Україну і все зробила за 3 дні, а тут мала чекати КТ 6 місяців, вузького спеціаліста 8 місяців. При тому , що ходила до сімейного 6 раз протягом 2 місяців в однією і тією ж проблемою, поки він нарешті вирішив дати мені якісь направлення.
-
Та ось не зрозуміло чи можна буде продовжити після березня, тому краще новий зробити по можливості. Я синові новий зробила, оскільки у нього паспорт мав термін дії до жовтня 25 року
-
Дякую за відповідь.
-
Можна подзвонити в ircc і попросити тимчасовий номер
-
В мене подача 30.04, але ще немає в базі. Тож, вітаю!
-
Якщо я подамся до березня 25 року я зможу потім продовжити з новим паспортом
-
Почитайте на офіційному сайті. Щоб для вас це не стало сюрпризом після 31 березня.
-
@goodkovsky @OstapBosak
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr Гарних усім вихідних 😎
-
Це не так, якщо ви подалися то тоді можна продовжити
-
Доброго дня. Це було понятно ще пів року тому назад 😀 далі буде цікавіше….
-
Ні, ви можете податися лише до 31 березня 2025. Якщо на той момент не буде нового паспорта, то вам дадуть до кінця цього паспорта. Після 31 березня більше по Cuaet подовжити вже не можна, якщо не зміняться правила.
12 Jan 2024, 17:45
318143/456441
4 minutes ago