PR CUAET
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr Гарних усім вихідних 😎
-
Це не так, якщо ви подалися то тоді можна продовжити
-
Доброго дня. Це було понятно ще пів року тому назад 😀 далі буде цікавіше….
-
Ні, ви можете податися лише до 31 березня 2025. Якщо на той момент не буде нового паспорта, то вам дадуть до кінця цього паспорта. Після 31 березня більше по Cuaet подовжити вже не можна, якщо не зміняться правила.
-
Он у вас на eligibility c подачей в ноябре?
-
Он самый. Eligibility видал. Так что рабочий пацик )
-
Там вказано що можете подовжити до 31 березня 2025. Потім Cuaet міри вже не діють.
-
Вітаю! Чи може людина, яка заїхала в Канаду по Visitor visa, в подальшому перебуваючи в Канаді, отримати дозвіл на роботу?
-
Немає продовження ворк перміту. Всі подаються на новий. Просто для зручності чомусь називають це продовженням. Але якщо ви подастеся на новий ворк перміт і отримаєте його на 8 місяців до закінчення паспорту, то після березня ви вже не зможете податися на новий ворк перміт і все що у вас буде це отой ворк перміт що на 8 місяців.
-
Якщо можна, скажіть будь ласка в двох словах що там кажуть
-
Там вказано що продовжувати не можна ?
-
Доброго дня всім! Тільки доєдналася до цього каналу. Підкажіть, будь ласка, дієві курси по підготовці до tcf. Дякую 🌺
-
А в каком месяце вы подавались? Платили за продление?
-
Да,паспорта до 28 года. Не совсем поняла про старые даты…можете объяснить пожалуйста
-
Якщо я подаюсь на 8 місяців, а я мала б отримати на 3 роки,то в чому проблема продовжити потім на той термін який був зазначений,навіть якщо програма вже закрилася
-
;🔤🔤🔤🔤🔤 Едмонтон Якщо ти хочеш: ✅прокачати своє логічне мислення ⚪️ ✅вміти обмірковувати свою думку🧐 ✅висловлювати власну позицію🗣🫵🏻 Тоді тобі до нас 🙌 Мафія - розважальна психологічна гра 🤩 яка не залишить байдужим нікого ✌️ Чекаємо саме на тебе ! ❤️ Ресторан: MKT Bar + Fare EDMONTON Дата: 10.11.2024 Час: 18:30 Ціна: 45 $ Зареєструватись на гру тут 👇👇👇 t.me/MafiaWorld_game_bot #Едмонтон #реклама #MafiaWorldgame
-
Просят продлить RAMQ Это интервью за медицинское покрытие в Квебеке Сейчас Квебек хочет финансирование Канады на мед покрытие украинцев
-
Я коли подавалася перший раз на куает, я зробила його на 2 роки а потім з новим паспортом попросила продовжити і мені продовжили ще на рік
-
🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ Сьогодні 10 ЛИСТОПАДА о 17:00 ❤️🩹 Просимо приєднуватись до наступного мітингу, який буде присвячений Дню Памʼяті, де ми вшануємо всіх жертв війни. Ми також вшануємо всіх захисників України, які пожертвували своїми життями у боротьбі за вільну та незалежну Україну. 🕯️ Ця подія відбудеться вечірньою свічковою демонстрацією, і ми ласкаво просимо вас приносити свічки, а також фотографії ваших загиблих рідних або знайомих. Слава Україні! 🇺🇦
-
Щоб прослідковувати статус своєї аплікації?
12 Jan 2024, 17:45
318159/458303
about a minute ago