PR CUAET
-
🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ Сьогодні 10 ЛИСТОПАДА о 17:00 ❤️🩹 Просимо приєднуватись до наступного мітингу, який буде присвячений Дню Памʼяті, де ми вшануємо всіх жертв війни. Ми також вшануємо всіх захисників України, які пожертвували своїми життями у боротьбі за вільну та незалежну Україну. 🕯️ Ця подія відбудеться вечірньою свічковою демонстрацією, і ми ласкаво просимо вас приносити свічки, а також фотографії ваших загиблих рідних або знайомих. Слава Україні! 🇺🇦
-
То навіщо ви запитуєте поради, якщо самі все знаєте? 🤷♀️
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr Гарних усім вихідних 😎
-
[email protected] Это типо рабочий емейл? Где вы его нашли?
-
Вам нужно сообщить организации которая вам на провинциальном уровне выдала номинацию и попросить у них новый сертификат.
-
Ребята, кто менял адрес проживания после подачи заявки на PR, вам приходил какой то ответ о подтверждении смены адреса после? Я сделал через общую форму но не уверен и не знаю должен ли прийти ответ. Делал через эту форму как порекомендовал Остап secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx
-
ну от у вас є подруга ви одночасно з одного міста з одним консультантом подались. Ну то й зробить чекліст зі 100 пунктів та побачите де саме ви відрізняєтесь і чому в неї 0000 а у вас 000
-
Дякую за відповідь. Скажіть будь ласка а на даний момент мед покриття українців до якого року?