PR CUAET
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr Гарних усім вихідних 😎
-
[email protected] Это типо рабочий емейл? Где вы его нашли?
-
Вам нужно сообщить организации которая вам на провинциальном уровне выдала номинацию и попросить у них новый сертификат.
-
Ребята, кто менял адрес проживания после подачи заявки на PR, вам приходил какой то ответ о подтверждении смены адреса после? Я сделал через общую форму но не уверен и не знаю должен ли прийти ответ. Делал через эту форму как порекомендовал Остап secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx
-
ну от у вас є подруга ви одночасно з одного міста з одним консультантом подались. Ну то й зробить чекліст зі 100 пунктів та побачите де саме ви відрізняєтесь і чому в неї 0000 а у вас 000
-
Дякую за відповідь. Скажіть будь ласка а на даний момент мед покриття українців до якого року?
-
Ми йдемо за вами десь, у нас оновлення 5 листопада. Просто цікаво що таке Eligibility
-
Привіт. Подавався 10 днів тому. Відповідь прийшла буквально через один робочий тиждень. Прислали запит на відправку паспорту. На оф сайті середній час очікування писало 25 днів, але по суті вийшло набагато швидше.