PR CUAET
-
Тикет первогодника даст вам те же балы что и рэд сил.Только тикет первогодника делается за два клика онлайн,а рэд сил ,надеюсь понимаете что это .Им нужен документ recognized by AIT и в аппликации разница не указывается то ли это полная сертификация то ли это тикет первогодника апрентиса
-
Напомните, AOR это что и в какой момент его я получить должен?
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr Гарних усім вихідних 😎
-
Через эту меня не находит, хоть UCI, который в моем ворк пермите, хоть receipt confirmation, который я получил после оплаты на карточку
-
Получал так же и это
-
мені зрозуміла ваша логіка, начебто всі вірно звучить, але нажаль це так в світі не працює. Ось є діджитал номади, аж 54 страни в цьому беруть участь, і наче ж ці все айтівці з макбуками поки живуть привозять до країни багато грошенят. Але по факту, цім диджитал номадам нема жодного шансу навіть ПР в якійсь Малайзії отримати, це суто тимчасовий статус, зазвичай 9 міс чи 2 роки (максимум) після чого - дуй нафіг з нашого прекрасного Вʼєтнаму чи Португалії, непотрібні тут твої гроши
-
из того что я кидал выше, это не оно, я так понимаю?
-
Я так розумію,після того як отримаєш АОR,можна буде прослідковувати статус аплікації чи треба дзвонити в IRCc ,щоб дали тимчасовий номер?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка електронну пошту. Куди можна написати щоб отримати копії паспортів.
-
Підкажіть як ловити слоти на паспорт в консульстві в Торонто?
-
Якщо отримав новий перміт,куди потрібно повідомляти?
-
ого, 2 года? ну требуется обновлять же как только что то меняется, не хотелось бы 2 года иметь старый адресс пока обрабатывают мою заявку
-
раз нужно ждать этот AOR 9-12 месяцев. Но как без номера менять адресс проживания? через receipt confirmation меня не находит