PR CUAET
-
Получал так же и это
-
мені зрозуміла ваша логіка, начебто всі вірно звучить, але нажаль це так в світі не працює. Ось є діджитал номади, аж 54 страни в цьому беруть участь, і наче ж ці все айтівці з макбуками поки живуть привозять до країни багато грошенят. Але по факту, цім диджитал номадам нема жодного шансу навіть ПР в якійсь Малайзії отримати, це суто тимчасовий статус, зазвичай 9 міс чи 2 роки (максимум) після чого - дуй нафіг з нашого прекрасного Вʼєтнаму чи Португалії, непотрібні тут твої гроши
-
из того что я кидал выше, это не оно, я так понимаю?
-
Я так розумію,після того як отримаєш АОR,можна буде прослідковувати статус аплікації чи треба дзвонити в IRCc ,щоб дали тимчасовий номер?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка електронну пошту. Куди можна написати щоб отримати копії паспортів.
-
Підкажіть як ловити слоти на паспорт в консульстві в Торонто?
-
Якщо отримав новий перміт,куди потрібно повідомляти?
-
ого, 2 года? ну требуется обновлять же как только что то меняется, не хотелось бы 2 года иметь старый адресс пока обрабатывают мою заявку
-
раз нужно ждать этот AOR 9-12 месяцев. Но как без номера менять адресс проживания? через receipt confirmation меня не находит
-
Мои знакомые все указывали мужей в Украине как сопровождающих, Женя и дети получили и ПР и карточки без проблем. Мужья в Украине получили иммиграционную визу в паспорт, около года действительная. Если успеют заехать получат ПР сразу, если не успеют - потом можно спонсировать.
-
понял, всем спасибо за отзывчивость!
-
Дякую!