PR CUAET
-
А, то есть физические письма не будут приходить на старый адрес? Только по емейлу? Я по этому поводу и переживаю
-
Главное, чтоб муж в Украине сдал биометрию и медицину
-
Технічно їх система дозволяє звонити і користуватись вебформою після отримання аор. Це ж не просто так. Але тим не менше є комбінація кнопок за якою достукатись можно і без номеру і вашу аплікацію знайдуть просто через UCI. Можливо по телефону і адресу змінять. Моя думка не має сенсу цим займатись до аор. Контракт аренди на житло у вас не вимигають, листи додому вони не будуть відправляти.
-
-
Що робити з цією поштою?
-
Да, видимо мою заявку еще не начинали обрабатывать, я в феврале подавался
-
Так, багато людей подавалось самостійно. Я в тому числі. Але я подавалась після детальних консультацій з декількома адвокатами іміграційними. І збір документів, і самостійна підготовка кейсу, навіть коли маєш стратегію і знаєш як будувати свою справу максимально чітко і аргументовано займає купу часу.
-
Понял, спасибо ребят 🫡. Но может постараюсь дозвониться на гарячую линию и получить временный номер чтоб убедиться что все в порядке. Но судя по всему, все нужные письма получал
-
Отлично, 👍. Ну в моем случае только 2 первых isentification type есть, и они не распознаются через форму. Видимо потому что не начали обрабатывать мою заявку еще
-
У меня нет application number, я так понимаю. В моем случае я могу или UCI или receipt confirmation.
-
Я теж міняла через форму після отримання АОР. Не приходило нічого. Просто десь через 2 міс.набраоа спитати чи вони бачать змінену адресу. Ну і між іншим спитала як там справи з кейчом. Звичайно нічого нового - в процесі, чекайте.
-
Це федеральна програма, тому через провінцію справа не проходить. Я ще очікую. Подача була на початку серпня цього року. По строкам в усіх по різному. Ще хтось з минулого року чекає, інші вже отримали перші апруви з подачами цього року.
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr Гарних усім вихідних 😎
-
Всім привіт, допомагаю з перетином кордону, вивожу на власному авто/ прокладаю маршрут!!! (Перед поїздкою заїжджаю за кожним в його місто/село) Більше тисячі врятованих життів, працюємо з 2023 року і досі залишаємося не поміченими!!! За питаннями в лс.