PR CUAET
-
Отлично, 👍. Ну в моем случае только 2 первых isentification type есть, и они не распознаются через форму. Видимо потому что не начали обрабатывать мою заявку еще
-
У меня нет application number, я так понимаю. В моем случае я могу или UCI или receipt confirmation.
-
Я теж міняла через форму після отримання АОР. Не приходило нічого. Просто десь через 2 міс.набраоа спитати чи вони бачать змінену адресу. Ну і між іншим спитала як там справи з кейчом. Звичайно нічого нового - в процесі, чекайте.
-
Це федеральна програма, тому через провінцію справа не проходить. Я ще очікую. Подача була на початку серпня цього року. По строкам в усіх по різному. Ще хтось з минулого року чекає, інші вже отримали перші апруви з подачами цього року.
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr Гарних усім вихідних 😎
-
Всім привіт, допомагаю з перетином кордону, вивожу на власному авто/ прокладаю маршрут!!! (Перед поїздкою заїжджаю за кожним в його місто/село) Більше тисячі врятованих життів, працюємо з 2023 року і досі залишаємося не поміченими!!! За питаннями в лс.
-
Я дзвонила сьогодні туди,працюють в робочі дні. Коли ви дзвонили,ви вибирали потрібні опціїї,чи чекали на лінії агента?
-
30 жовтня той самий офіцер
-
ок и при чем тут твоя вероятность из 40 тыс?бальная система ,на правах кЭпа,означает больше баллов- больше шансов .Экспресс энтри ,если минимальный бал по констракшн был 425+ это означает ,что чувак с 424 не получит приглашение если есть такой же чувак в таком же ноке с 425 ?Гена,раз-два,раз-два !О какой вероятности ты молвишь?Вероятность это если 40 тыс человек по НОКу 72105 с баллом 50 подались все и там кому повезло кому нет.А когда у тебя 67 ,а приглашение в том же ноке дают тому у которого 50-60 ,снова на правах кЭпа,тут уже не вероятность .Завязывай,уже воскресенье,завтра на работу,Ген,ну что ты на самом деле...
-
Доброго дня, заповнюю анкету на оформлення паспорту дитині, чи може хтось підказати, яку назву міста та вулиці писати для прописки, якщо вони перейменовані , ту що в документах зазначено чи ту що зараз фактично є? Дякую.