PR CUAET
-
Підкажіть як ловити слоти на паспорт в консульстві в Торонто?
-
Це просто наочний приклад, як вкинуте від фонаря слово з часом набуває статусу поважної теорії з прихильниками та опонентами. Як от пласка земля
-
Вибачте, якщо я знову в тисячний раз написала все те, що писали раніше. Я дуже переживала за цю подачу документів. Тому й написала свій досвід
-
Якщо не вистачає якоїсь копії документу при подачі, то можна попросити і дівчата в самому консульстві зроблять. Хоча наголошують, що потрібно при собі мати всі копії. При мені робили людям. Люди приносили копії документів на дітей, а на свої документи, як на заявника, не було. Потрібно брати з собою копію свого паспорта, також обов‘язкова копія сторінки, де є віза. (Хоча знаю, що тут писали це неодноразово) Копія ворк перміта мами-заявника. Довідки про реєстрацію. Свідоцтва про народження дітей. Дитячих паспортів в мене не було, а фото дітей були вклеєні в мій паспорт, тоді ще потрібні копії цих сторінок. Фото дітей також потрібно, якщо дітям немає 12 років. Якось так. Прийняли мене дуже добре. Документи всі були з собою. Правда оформлення займає багато часу. Мій прийом був на 12:30, але чекала ще більше години. Це був Едмонтон.
-
В консульстві Едмонтон говорили, що можна, але перепитайте
-
-
При мені люди питали про паспорти, які були виготовлені в травні. То сказали, що цього разу в липні прийшла дуже величезна партія паспортів. Паспорти за травень, червень, липень. Вони роблять все можливе , щоб їх внести в базу, але це займає багато часу.
-
🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ Сьогодні 10 ЛИСТОПАДА о 17:00 ❤️🩹 Просимо приєднуватись до наступного мітингу, який буде присвячений Дню Памʼяті, де ми вшануємо всіх жертв війни. Ми також вшануємо всіх захисників України, які пожертвували своїми життями у боротьбі за вільну та незалежну Україну. 🕯️ Ця подія відбудеться вечірньою свічковою демонстрацією, і ми ласкаво просимо вас приносити свічки, а також фотографії ваших загиблих рідних або знайомих. Слава Україні! 🇺🇦
-
Тоесть отобрали 577 человек уже из 32000 получается?
-
Всем привет, вопрос такой, может кто знает. Вообщем решил сделать эвалюацию диплома через WES, но при выборе моего учебного заведение автоматически ничего не вылазит, нужно писать название вручную, это подходит? То есть я где то слышал что нужно обязательно чтобы сайт сам подсказку дал. Пасиба;)
-
Так, вводила дані. Але все одно дочекалася оператора.