PR CUAET
-
Не знайшла відео про візу. Тільки про ворк перміт є. Вибачте, що питаю, не могли б ви переслати відео про візу, якщо таке існує? Дякую 🙏
-
Так. Чекаємо з 11 березня.
-
Спасибо!
-
Так, 8 лиспопада приходили люди і питали про паспорт, який був готовий в травні. І таку відповідь отримали. А чи роблять, на жаль, незнаю. Сказали, що стараються
-
Не знаю как это интересы ребенка, но аналогично H0001##.... Подались не так давно, Дети есть)
-
Привіт, можливо хтось знає, які професії пройшли по health care?
-
ви маєте на увазі в листопаді? нічого вони не роблять, вони роблять все щоб ускладнити людям життя
-
Если вы наемный работник и получаете позволение списывать расходы работодателем, то hst с этих расходов можна вернуть.
-
і вам добрий вечір ) я бачу ви правил не знаєте - доки не буде відмічено, що паспорт прибув в консульство - вони паспорт не видадуть. необхідно прибирати цей людський фактор.
-
За два місяці можно було вже давно з'їздити забрати. Досить вже нити на цю тему, тим паче якщо сам сидиш і нічого не робиш 🤷♀
-
в links группы t.me/prcuaet/19036/340374
-
Так
-
я вже публікував як вони стараються - два місяці паспорт лежить в консульстві, отак вони стараються. Якщо б старалися то усю цю одержану партію (яку самі ж і створили) внесли за два-три дні.
-
Чи це окремий по Alberta Express Entry Stream?
-
ну, якщо б у мене не було все чітко по закону то й паспорт не зробили б )
-
А выполняете свои обязанности гражданина Украины?)))
-
Додаток не оновлювався, але інтерфейс з можливістю подати на відстрочку якимось чином змінився, можливо в додатку використовується WEB форма ...
-
В нас пройшло вже 12 місяців з подачі заявки, 8 з подачі додаткових документіа, military перевірка немає термінів кажуть тепер
-
тобто я винен в тому, що вони не виконують свою роботу і свої прямі обовязки? логічно )
-
Пишите ту , что в документах. У нас такая же ситуация была- в консульстве сказали писать по документам
12 Jan 2024, 17:45
318382/438208
3 minutes ago