PR CUAET
-
так, в Дніпрі у вас обласний, а в Києві має бути центральний і ще раз перевірте чи остання у вас версія застосунку
-
нажаль, оновити відстрочку неможливо доки вона в вас діюча. тільки коли закінчиться
-
В дніпровський тцк і в київський маєте на увазі?
-
людям теж треба поспілкуватися, всі нервуються, а так хоч якось розслабляєшся ) звичайно, що це конспірологія але нічого поганого тут немає
-
Добрый вечер,всем. Подскажите как выглядит временный номер поданного досье? Это первые четыре большие латинские буквы и потом шесть цифр? Или я что-то путаю?
-
H0001 двое детей, муж с нами, подавались в марте, из Херсона. 50 и 48 лет.
-
Хватит мусолить то чего нет, лучше позвонить и проверим статусы , есть ли какое то движение
-
Привіт, люди з досвідом. скільки часу у вас займало вам отримати трекінг номер від DHL? Я подався в, замовив доставку DHL три дні після того як виготовили паспорт (7 жовтня виготовили, 10 жовтня замовив доставку)
-
Наталя Violet King Henry Plaza, 99 avenue
-
Понятно,спасибо.
-
коли вам приходить запрошення на біометрику чи AOR там буде ваш номер справи
-
ХE12345678. номер узнавать только у оператора
-
Где стрелкой указано,это временный номер досье?
-
От як раз це і намагаюсь зʼясувати,а де можна перевірити чи остання то версія чи ні?
-
Тоді звертайтесь в федеральний суд якщо порушено час розгляду,і всі дозапитм були надані вчасно з вашого боку
-
А у жінки не може бути чоловіка🤣?
-
а для чого жінці Резерв? ніби ж у них його не питають
-
Неповнолітня дитина з інвалідністю,що саме ви маєте на увазі,QRкод?Ні,його не має
-
ну тоді мала би бути остання версія. на папері взагалі нічого немає? на основі чого була видана відстрочка?
-
Я вище писала,що тільки це зробила,видалила старий і закачала новий
12 Jan 2024, 17:45
318431/474652
4 days ago