PR CUAET
-
Він вище писав, що вже отримував дозапит документів від міграційного офіцера, так як вказав в своїй заявці, що має прохідний бал щ англ мови. Однак він його не мав і не зміг надати вчасно. Тому йому попередню заявку вернули. Коли Ви вирішили не користуватися послугами міграційного консультанта, а здійснювати подачу самостійно, тоді маєте бути максимально уважними до деталей. Якщо щось і пройде на провінційному рівні (який є найлегшим), тоді послідує федеральний, який є дуже прискіпливим. Якщо ви вказуєте не правдиву інформацію Вам можуть не тільки повернути заявку, а також відмовити на подальші розгляди заявок. А потім такі "експерти" роздають тут поради.
-
Буду робити запит на notes перевірити
-
Я назбирала 13, більшість з роботи, десь 4 просто від знайомих
-
В посольство чек і заяву відправляли?
-
Скажіть, будь ласка, чому при заповнені аплікації на ворк перміт дає заповнити заяву на візу
-
Зрозумів Ваше запитання. Я так само ВСТАНОВИВ і ОНОВИВ дані в «Резерв+» вчасно. Мене одразу запитало, чи я закордоном і мою фактичну адресу. Я підтвердив. Після чого заповнив Канадську адресу, але без індекса - там не було цієї графи. І одразу, протягом кількох хвилин все оновилося. Маю на увазі нова Канадська адреса зі всіма моїми даними (які вже підтягнулися з реєстру ОБЕРІГ).
-
Я хоча і маю юридичну освіту і це вже не перша моя імміграція, але я користуюсь послугами консультанта, а цей чат використовую для інформації просування заявок по місяцям.
-
Будь ласка, чи можете мені роз'яснити що таке тикеь первогодника, і як його зробити? Дякую
-
Можливо, Вам треба якийсь день чи тиждень ще почекати… Я точно тут не скажу. Спробуйте оновити / перезавантажити додаток РЕЗЕРВ+ і замовити на ньому новий витяг, де буде видно Вашу адресу на цей момент часу.
-
так
-
Якщо ви впевнені, що CRA припустилася помилки, то можна одразу подати Notice of Objection