PR CUAET
-
Нема бухгалтера. Самій прийдеться
-
тут так не працює..
-
це може зробити бухгалтер якщо ви його авторизуєте ...тобто representative підпишите
-
Я б краще під'їхала. То було б швидше та ефективніше. Але не знаю чи є тут така можливість спілкування з інспектором
-
Shhh... quiet now. Muted ❄️Юліана for 3 days.
-
/tmute @YuFox 3d
-
Дякую 🙏
-
Будь ласка! ;) Я радію за Вас. Дай БОЖЕ! +
-
За порушення п.5 правил форуму. Заборонено переходити на особистості ображати інших
-
Alberta Rural stream
-
О чудо! Щойно оновив. Адреса оновилась. Пройшло майже 5 місяців. Дякую!
-
Добрый вечер Подскажите, удалось ли кому-то продлить визу? На сколько лет?
-
а який город? і є ще квоти на цей рік?
-
В мене було сім. Маю АІР
-
Друзі, якщо ця особа й надалі буде провокувати або ображати особистості, перешліть її повідомлення Адмінам/Модераторам (їх можна знайти серед учасників групи). Вони любʼязні люди і швидко реагують. Ця група має бути для поширення і обговорення інформації про слоти, допомагаючи один одному, а не наїжджати, коли хтось зробив щось не правильно чи чогось не знав
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, як підрахувати бали для піар по AOS? Може я не так пишу запит щоб подивитися в прикріпленних повідомленнях😔
-
На сайте AAIP все есть. www.alberta.ca/aaip-processing-information#jumplinks-3 Все новые заявки только через EOI систему.
-
Все еще нет никакой информации по поводу слотов или новой системы ?🥺
-
У меня этот же офицер, eligibility получила в начале августа, подача - 11 ноября. Только вот офис был Himanitarian Toronto. Так что надеюсь что к вам вернется скоро
-
Відповідь від робітника консульства
12 Jan 2024, 17:45
318476/467924
20 minutes ago