PR CUAET
-
Всім привіт! У мене невелика проблема , у дітей в червні 2025 закінчуються закордонні паспорти. Піймати слот на запис в мене не получается. Може хтось підкаже де можна купити слот . Дуже буду вдячний за відповідь.
-
Я волонтерила, але це зайняло місяці три, в мене є лист про волонтерство і на іншому дали сертифікат подяку. Я продовжую ходити на волонтерство. Але плюс що можна зробити там фото, я думаю воно також буде як доказ
-
Як ви вважаєте, чи є то реальним зловити слот (в цьому місяці, якщо вони будуть або в грудні) і встигнути до кінця березня податись на новий ворк перміт ?
-
А що за листи, мінус що половина менеджерів і ейчар які писали листи та імплоймент летер, вже не працюють Це вже 5 місяць як я документи збираю… сподіваюсь на цьому тижні подамося вже
-
Ні. Технічні роботи . Завтра буду пробувати
-
Добрый вечер. При подачи на PR допускается продленный в посольстве заграничный паспорт? Спасибо
-
І це справедливо! Но людина потратила свій час , піймала запис і просто продає послугу . Погано тільки те що це не офіційно і вона не заплатить податків
-
@Skidaoleg [5623554641] заблоковано. Причина: @Skidaoleg
-
/ban @Skidaoleg
-
Добрий вечір! Підкажіть будь-ласка: Скачала звіт про евалюацію з кабінету WES , а там такий надпис «The names on one or more of the academic credentials submitted for evaluation differ from the name indicated above». Це через те що диплом виданий на дівоче прізвище, а зараз маю інше прізвище?? Це нормально? В когось ще було таке речення в звіті? Дуже дякую за Ваш час!