PR CUAET
-
Нагадаємо що обговорення купівлі/продажу слотів згідно правил групи забороняється
-
Ключові моменти це розібратися чи ваше місто бере участь у програмі, чи ваш роботодавець в списку компаній беручих участь у програмі та(!) ваша посада. Якщо все ок, то перш за все роботодавець має подати вашу заявку та отримати Endorsment letter від міста. На цей момент в вас мають бути виконані всі умови для Rural програми (12 міс досвіду, зданий екзамен англійської і тд) А потім як воно в вас буде - наступний етап зараз це створення заявки EOI та очікування коли вас вибере провінція та розпочнеться провінційний етап отримання номінації, потім на федеральний
-
Привет. Вот чеклист документов для подачи. Лично я сходил к боссу и попросил помочь с endorsement letter, там через таун хол все примерно за неделю решилось. Короткое интервью, на котором мы в итоге с женщиной просто о жизни поболтали. Дальше у босса попросил declaration and authorization форму + все остальные, какие там от работодателя нужны. Все остальные документы вроде тестов на язык, заверения образования и переводы к тому моменту уже были готовы. К сожалению податься не смог, так как программа была на паузе. Сейчас нужно чтобы тебя выбрали через EOI систему. Рекомендую получить endorsement letter от вашего комьюнити, а дальше создавать EOI заявку на RRS и ждать + молиться, что выберут, дальше можно запускать процесс подачи заявки. Если все документы будут подготовлены, то сомневаюсь, что там будет сложно. www.alberta.ca/system/files/custom_downloaded_images/lbr-aaip-rural-renewal-stream-checklist.pdf
-
Аналогічно , подавались на три WP і два SP. Кожного разу відповідав ні , так як фактично його не проходив за останні 12 місяців
-
Доброго вечора!Підкажіть,нам треба подаватись на новий паспорт для дитини.Якщо поїде чоловік із дитиною,то в нього можуть вимагати резерв +? Слот на імʼя чоловіка,то може краще поїхати мені із свідоцтвом про шлюб?Дякую
-
Привіт, усім! Моя подруга зараз живе в Ямайці і має потребу в отриманні нового паспорта для себе та своєї дитини в українському консульстві. Вона не може чекати, поки паспорти будуть готові, і запитує: 1. Чи можу я забрати її паспорт по довіреності? Якщо так, то які документи для цього потрібні? 2. Чи є можливість прискорити процес видачі паспорта, можливо, за додаткову плату? Якщо у когось є досвід або поради з цього приводу, буду вдячна за допомогу! Дякую!