PR CUAET
-
При подачі на продовження owp питаються про медичний огляд за минулі 12 місяців. Десь чув що можуть зарахувати медогляд який проходили ще по приїзду у 2022. Чи ви заново всі проходите?)
-
Якщо вказати ні то не буде куди вантажити минулий медогляд
-
Упс, дякую ще раз, щось я перемудрив
-
Ну ви вказує як там питає, що ні, не проходили в останні 12 місяців, бо проходили раніше, і прикладаєте мед огляд.
-
У моєї дружини так само, але ж у вас є свідоцтво про одруження яке все пояснює.
-
www.alberta.ca/aaip-rural-renewal-stream-eligibility здесь можно посмотреть, подходите ли вы.
-
Дякую, тобто вказую YES що є медогляд за 12 місяців і потім додаю той що маю з 2022, супер 👍🏼
-
Дякую дуже
-
Аналогічно , подавались на три WP і два SP. Кожного разу відповідав ні , так як фактично його не проходив за останні 12 місяців
-
Спасибо огромное
-
Доброго вечора!Підкажіть,нам треба подаватись на новий паспорт для дитини.Якщо поїде чоловік із дитиною,то в нього можуть вимагати резерв +? Слот на імʼя чоловіка,то може краще поїхати мені із свідоцтвом про шлюб?Дякую
-
Привіт, усім! Моя подруга зараз живе в Ямайці і має потребу в отриманні нового паспорта для себе та своєї дитини в українському консульстві. Вона не може чекати, поки паспорти будуть готові, і запитує: 1. Чи можу я забрати її паспорт по довіреності? Якщо так, то які документи для цього потрібні? 2. Чи є можливість прискорити процес видачі паспорта, можливо, за додаткову плату? Якщо у когось є досвід або поради з цього приводу, буду вдячна за допомогу! Дякую!
-
Але ж там будуть додаткові документи. Я просто завжди писав ні, бо проходив так само в 22 році, нічого не додавав до заявки, 3 рази отримував новий вп. Але знаю що краще додавати до заявки. Вони просто і так все бачать по вашому номеру UCI.
-
Омг, дякую і вам
-
t.me/prcuaet/303335
-
Дякую!! можна спати спокійно 😄😄
-
Те саме)
-
Дякую дуже
-
Дякую дуже! Скільки передивилася цих звітів у різних групах, але такої фрази ні у кого не бачила, тому і занепокоїлася бо свідоцтво в WES не відправляла, бо ще не переклала на англійську. Ви, доречі, не маєте знайомого сертифікованого перекладача тут в Канаді? 🙂
-
1. Ні, тому що вони повинні видати його на основі її відбитків пальців (можливо інші країни мають інші інструкції звісно, але я сумніваюся). 2. Ні
12 Jan 2024, 17:45
318586/425560
5 minutes ago