PR CUAET
-
Привіт, усім! Моя подруга зараз живе в Ямайці і має потребу в отриманні нового паспорта для себе та своєї дитини в українському консульстві. Вона не може чекати, поки паспорти будуть готові, і запитує: 1. Чи можу я забрати її паспорт по довіреності? Якщо так, то які документи для цього потрібні? 2. Чи є можливість прискорити процес видачі паспорта, можливо, за додаткову плату? Якщо у когось є досвід або поради з цього приводу, буду вдячна за допомогу! Дякую!
-
Дякую дуже! Скільки передивилася цих звітів у різних групах, але такої фрази ні у кого не бачила, тому і занепокоїлася бо свідоцтво в WES не відправляла, бо ще не переклала на англійську. Ви, доречі, не маєте знайомого сертифікованого перекладача тут в Канаді? 🙂
-
Думаєте це буде мінус? Якось буде неправильно якщо офіцер не зарахує собі лист підтримки тільки через те що людина більше не працює з вами разом, там ж не має ніяких обмежень що ви повинні бути повʼязані чимось з цією людиною, все ж якщо лист погодились написати, то їх думку не відміняє їх звільнення. Ну надіюсь що це не буде ніяким мінусом для вас і ви подастесь на цьому тижні🫶
-
Добрий вечір! Підкажіть, будь ласка, в чому може бути причина неможливості зареєструвати третю дитину по подачі на child benefits?
-
Я вперше подаю на бенефіти, вперше користуюсь своїм акаунтом в CRA. Ніде дитину цю не реєструвала - не розумію в чому справа може бути 😥
-
Доброго дня! Потрібна консультація українськомовного психотерапевта. Підскажіть контакт будь-ласка.
-
Ви серьезно думаєте офіцер їх прям "зараховує" ? Та 90% що він жоден навіть не відкриватиме, гляне щось там є пару листів і ладна
-
Добрий вечір. Підкажіть,будь ласка, як краще продовжувати мені ворк перміт і дитині візітор разом однією заявкою чи окремо? В нас все закінчується через 4 місяці. Чи різниці немає. З власного досвіду. Дякую