PR CUAET
-
Либо приезжать забирать. Либо он там полежит три месяца, потом его отправят в Украину. И после этого сможете заказать доставку в Канаду
-
Так
-
Тут про ID card, але це стосується усіх документів
-
Це мені так відповіли, коли я їм ставила питання
-
Привіт, можливо вже обговорювали це питання, але я не можу знайти. В сина стаді перміт до вересня 2025. Йому 14 років, хоче влітку на канікулах працювати. Чи можу я подати заявку на ворк перміт для нього (замість продовження стаді перміту)? Чи зможе він навчатися в школі з ворк пермітом?
-
Ви маєте на увазі через 3 міс в Європі відправляють назад в Україну? У вас був такий досвід? Скажу зі свого досвіду, що паспорти не пересилаються між країнами, а в Україну відправляються через кілька років. Раніше був 1 рік, а тепер більше, точно не знаю скільки, але я забирала паспорта дитячі через 1,5 року. І в Україну відправляють на утилізацію. Такого щоб потім відправили в іншу країну немає. Я дзвонила і в посольство в Канаді і в Іспанії, те саме сказали, порадили зробити нові паспорти в Канаді, так як можна мати 2 паспорти на одну людину одночасно
-
Скажите, пожалуйста, консульство в Эдмонтоне сегодня (Remembrance Day) тоже не работает? Спасибо!
-
Message from user Valeria Makeeva has been removed because this user is in spam list (???)
-
Вибачте, я пропустила, що мова про консульство. Так, я розумію, що це різні установи
-
Message from user Анастасия has been removed because this user is in spam list (???)
-
Привіт, можливо вже обговорювали це питання, але я не можу знайти. В сина стаді перміт до вересня 2025. Йому 14 років, хоче влітку на канікулах працювати. Чи можу я подати заявку на ворк перміт для нього (замість продовження стаді перміту)? Чи зможе він навчатися в школі з ворк пермітом?
-
Гуманитарный отдел Монреаль работает. Это хорошо