PR CUAET
-
СЛАВА ГОСПОДУ БОГУ НАШОМУ!!! Вибачаюсь дуже що можливо не по темі...Дуже прошу,будь ласка допоможіть,я не обман і тому подібне, кінчається бензин,та нас дуже підвели знайомі з грошима,навіть повертатися немає вже куди,а нам ще орієнтовно 850км їхати,на Закарпаття Іршавський район.А в кишені майже нуль.Ми їдемо сім'єю,в машині двоє дітей.Звернутися просто немає зараз до кого,а якщо хто і є,то також самі потребують допомоги,ми біженці із Херсонської області, .Будь ласка позичте хто скільки зможе на бензин,не кажучи вже про продукти харчування,взагалі десь 3-3.5 тисячі гривень потрібно на паливо щоб доїхати,та можливо хочаб на якісь мінімальні продукти в дорогу,бо не маємо взагалі нічого,малі голодні,нам зайвого не треба,і прошу допомоги як батько з повагою,розумію що не повинен був допустити такої ситуації,але зараз такий час що ніхто не може бути впевненим у якій саме ситуації може опинитися.Я обіцяю що поверну при першій змозі.Я правду пишу,розумію що можна подумати відразу,але ситуації різні бувають.Не залиште без уваги будь ласка.Треба можу відеодзвінком підтвердити,скину документи Чи що треба. Благаю.Ситуація безвихідна,якщо Господь покладе на сердце допомогти нам хто скільки зможете,будемо дуже вдячні
-
Может кто-то подсказать… до какого возраста можно ребенка в паспорт мамы вклеить? Если такой ппц с получением нового паспорта и слот словить… то может можно ребенка вклеить в мой паспорт? у меня мой паспорт до 2027… ребенку 9, летом будет 10. можно его в мой паспорт тогда вклеить и подаваться на продление виз с моим паспортом и потом может по эл очереди получить уже его паспорт..
-
Хто робив доставку паспорта Укрпоштою в Торонто ????
-
Дякую
-
Кстати реально очень точно, 6 июня я получила письмо про eligibility и ровно через 6 месяцев 6 ноября final decision, что то в этом есть
-
Підкажіть будь ласка,як можна оформити заявку на вклейку візи для дитини
-
Звичайно є) Проте іронія в тому, що в навчальній програмі адвокатів модуль імміграційного права всього 1 семестр і не є обов'язковим. Це модуль на вибір. В той же час в імміграційних консультантів імміграційне право це два обов'язкових академічних семестри.
-
Доброго дня. Ви надсилали в консульство заяву та квитанцію? Теж оформила Укрпошту, але не зрозуміла чи треба щось додатково відправляти в консульство
-
🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ 🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ «Gerdan Theatre” повернулися до Канади з новим шоу «Never mind the night” ! 🇺🇦🇨🇦 Ви потрапите в містичний світ наших предків! Почуєте українські пісні, ритми та спів артистів, які будять нове джерело енергії в кожному! Унікальне та неповторне аранжування пісень під мерехтіння сотень свічок, щоб ви відчули мурашки з перших секунд💫 Це нова музика, нове звучання, новий звʼязок з українською культурою🇺🇦 Розклад по всіх містах Канади тут 🇨🇦 eventbrite.ca/o/kazka-entertainment-16399299114