PR CUAET
-
А як довго чекали на погодження від офіцера? Я все переживаю, що поки офіцер відповість, то гарна вакансія може згоріти. Зазвичай роботодавець дає максимум 1-2 дні на підтвердження, що ви приймаєте джоб оффер.
-
@OstapBosak Привіт! Бачу ви розумієтесь добре за години і як це рахується. Підскажіть, будь-ласка, чи це ок якщо в мене якийсь тиждень з року буде не 30 годин, а наприклад 24? І як вони рахують тиждень: від неділі до неділі чи по пейстабу? (вони частіше всього по п'ятницям і показують сумарні години за два тижні)
-
И еще написала где данные про major - not specified. А у меня 3 разряд в дипломе (( возможно ли исправить как то ?(((
-
Ні, minimum of 24 months of full-time work experience in your current occupation in Canada or abroad within the last 30 months or both – this work experience can be a combination of experience gained in Alberta, in Canada (outside Alberta) or abroad. Або рік в альберті
-
Подскажите пожалуйста, может кто сталкивался , я написала фамилию новую свою в регистрации на Wes, где данные про диплом были . А на тот момент у меня была девичья фамилия ( я уже оплатила Wes и как теперь исправить ((
-
Хтось вже знайшов де взяти довідку про несудимість в словачинні?
-
Теорія ймовірності, везіння, нетворкінг
-
ну не завжди по бальній можна отримати і з роком якщо інші фактори ок вік діти і тд і там пофігу айтішник чи ні - будь яка праця ноки 0 1 2 пройде=)
-
Так, можна обрати. На той момент ми робили для роботи. Тому і питаю, треба переробляти окремо для імміграції чи ні. Мабуть треба((
-
Это на вкус и цвет. В этом канале есть контакты консультантов. Вам нужна 1 консультация, про ведение речь вообще пока не идёт.
-
ЯК ІМІГРУВАТИ ЧЕРЕЗ ПРОВІНЦІЙНІ ПРОГРАМИ? 1. Читаємо офіційну інформацію www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada.html 2. Йдемо на офіційний сайт провінції www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/provincial-nominees/works.html 3. Читаємо всю інформацію крок за кроком і визначаємося чи підходить ці програми для вас. Можливо читати з використанням Google translate. 4. Якщо виникають питання - задаємо в чаті.
-
діти до 15 років?
-
Дякую, буду шукати далі інформацію! 🙌