PR CUAET
-
Люди, які обирали варіант план Б, ви можете ним поділитися? Я чесно не бачу нічого іншого як вчити французьку, що і роблю по мірі важливостей. Якби в мене був інший очевидний план Б, то він би став планом А. Переїзд в іншу провінцію не потяну, та і ніде немає гарантії, що це спрацює. Що ще може бути?
-
Те що буде - ніхто не знає. Що буде означати «закінчення війни» по факту ? І взагалі не зовсім розумію навіщо втрачати час, сили - щоб гадати…. Як на мене, треба робити свою справу і думати, щодо можливих додаткових варіантів - якщо буде відмова
-
Ukrainian Family reunification
-
о котрій зловили?
-
Доброго дня всім. Хто заповнював поле Employment history на провінційний етап NSNP. Чи потрібно додавати референс листа від кожного роботодавця, зокрема й з України. Або достатньо лише референс листа з роботодавця з Нової Скотіа, у якого працюватиму незабаром як рік уже. Дякую за допомогу.
-
Доброго дня. Чи потрібно ловити слот в консульство щоб просто вклеїти фото дитини в паспорт мами?
-
-
Якщо ну зовсім ніяк … то …. Інша країна 😰😂 Хоча навіть не маю поняття яка ) Крім України не жили ніде …..
-
Війна не є основною підставою для гуманітарної програми. Якщо кейс побудований не на війні, то яка різниця, коли вона закінчиться.
-
Нет, не обязательно. Всё зависит от того, какова была стратегия заявки. Если ВСЁ основывалось только на войне - тогда не очень хорошо. Если затрагивались разные факторы (как это и должно быть) + затрагивался вопрос почему человек не может вернуться даже в будущем (а я обычно всегда стараюсь этот момент адресовать) - тогда всё намного более позитивно.
-
И тут где-то дружно зарыдали участники июньско-июльских голодных игр😭🙈которые по двое- трое суток караулили вход на портал, ждали по 5-10 тысяч очередь, и потом ещё трясущимися руками пытались за 15-20 минут заполнить анкету и загрузить все доки,и ещё успеть все это отправить😳 ну да, действительно - месяц как то маловато ...