PR CUAET
-
Доброго дня всім. Хто заповнював поле Employment history на провінційний етап NSNP. Чи потрібно додавати референс листа від кожного роботодавця, зокрема й з України. Або достатньо лише референс листа з роботодавця з Нової Скотіа, у якого працюватиму незабаром як рік уже. Дякую за допомогу.
-
Доброго дня. Чи потрібно ловити слот в консульство щоб просто вклеїти фото дитини в паспорт мами?
-
-
Якщо ну зовсім ніяк … то …. Інша країна 😰😂 Хоча навіть не маю поняття яка ) Крім України не жили ніде …..
-
Війна не є основною підставою для гуманітарної програми. Якщо кейс побудований не на війні, то яка різниця, коли вона закінчиться.
-
Нет, не обязательно. Всё зависит от того, какова была стратегия заявки. Если ВСЁ основывалось только на войне - тогда не очень хорошо. Если затрагивались разные факторы (как это и должно быть) + затрагивался вопрос почему человек не может вернуться даже в будущем (а я обычно всегда стараюсь этот момент адресовать) - тогда всё намного более позитивно.
-
И тут где-то дружно зарыдали участники июньско-июльских голодных игр😭🙈которые по двое- трое суток караулили вход на портал, ждали по 5-10 тысяч очередь, и потом ещё трясущимися руками пытались за 15-20 минут заполнить анкету и загрузить все доки,и ещё успеть все это отправить😳 ну да, действительно - месяц как то маловато ...
-
Доречі, якщо прийде відмова, можна знов подати по гуманітарній через 6 місяці … В мене так знайома отримала ПР
-
Коротше, замовила я dhl 31 жовтня і одразу відправила заяву з квитанцією на емейл в Едмонтон. До цих пір - тиша. Здається мені, що вони тупо не будуть опрацьовувати ці заявки, поки не розгребуть ті 1300 паспортів, які лежать в них в консульстві…і в результаті паспорт поїде дип. поштою. Сюр
-
Доброго дня кому не важко написати у особисті хто отримав PR по AOS, про етапи після подачі на федеральний, я подавалася через імміграційного а вона нічого не пояснює, не повезло мені з нею(
-
А на даний момент ще є провінції, де можна відносно легко отримати ПР і реально швидко знайти роботу? Саскачеван? Я от чесно не знаю, я і так, і так крутила. Переїзд в іншу провінцію очевидно суперечить інтересам дітей. Якщо забити на це, робота не чекає, її треба знайти і утримати. Плюс вона має бути такою, що можна було утримувати себе та двух дітей. Плюс треба мати фінансову подушку на час пошуку роботи та затрати на переїзд (боюсь подумати). Плюс провінційні програми згідно з новим планом дуже поріжуть, і ідея ризикована. Я перед подачею на гуманітарну серйозно думала переїзд в Манітобу під плач дітей. В результаті психанула і вирішила, буде як буде, не робитиму їм більше стресу без усіляких гарантій. І правильно зробили, що не поїхали, бо лавочка для українців в Манітобі прикрилася вже за місяць чи два після того