PR CUAET
-
Вітаю в нас теж так. Нові підступні сюрпризи.
-
Дякую , але я писала після подачі на федеральний етап
-
Скажіть будь ласка, якщо подавались одночасно на візу в на візітор рекорд. Ми получили новий візитор рекорд,а скільки потрібно ждать відповідь на вклейку візи
-
Добрий день. Через приблизно 4 місяці( строки різні) Вам ( або консультанту)має прийти номінація на електронну пошту, а з нею і пароль для відкриття файлу. Номінацію треба скачати і зберігти файл використовуючи програму: www.ilovepdf.com/ На протязі цього часу можуть запросити різну інформацію (у мене оригінал диплома запросили) і можуть подзвонити на роботу спитати чи Ви ще там працюєте і Вашу посаду. А після номінації -подача на федеральний етап
-
В тому то і діло, що я прочитала.
-
Цілком можливо, паспорти виготовлені в той же день що і мій доставлялися з серпня місяця, я перевіряла найближчі номери відстеження і всім давно доставили і видали, вже думала, що мій паспорт десь загубили, але сьогодні змінився статус на "доставлено", тому чекайте, може і ваш скоро буде)
-
Сегодня все решили не выходить на работу. Никаких новостей
-
Перевірте на офіційному сайті або напишіть на емейл до консульства з запитанням щоб уточнити, але колись тут була інформація що вагітні це теж пільгова категорія і їм можно не ловити слот, просто консульство має назначити день та час коли зможуть вас прийняти.
-
Підскажіть, на федеральному етапі, потрібно загрузити тільки першу сторінку біометричного паспорту, чи всі де є штампи?