PR CUAET
-
Добрий день. Через приблизно 4 місяці( строки різні) Вам ( або консультанту)має прийти номінація на електронну пошту, а з нею і пароль для відкриття файлу. Номінацію треба скачати і зберігти файл використовуючи програму: www.ilovepdf.com/ На протязі цього часу можуть запросити різну інформацію (у мене оригінал диплома запросили) і можуть подзвонити на роботу спитати чи Ви ще там працюєте і Вашу посаду. А після номінації -подача на федеральний етап
-
В тому то і діло, що я прочитала.
-
Цілком можливо, паспорти виготовлені в той же день що і мій доставлялися з серпня місяця, я перевіряла найближчі номери відстеження і всім давно доставили і видали, вже думала, що мій паспорт десь загубили, але сьогодні змінився статус на "доставлено", тому чекайте, може і ваш скоро буде)
-
Сегодня все решили не выходить на работу. Никаких новостей
-
Перевірте на офіційному сайті або напишіть на емейл до консульства з запитанням щоб уточнити, але колись тут була інформація що вагітні це теж пільгова категорія і їм можно не ловити слот, просто консульство має назначити день та час коли зможуть вас прийняти.
-
Підскажіть, на федеральному етапі, потрібно загрузити тільки першу сторінку біометричного паспорту, чи всі де є штампи?
-
The Council of Europe уже давно посчитал, сколько часов нужно затратить на европейский язык (для азиатских там намного выше будет порядок цифр): A0 <= 100 A1 <= 200 A2 <= 400 B1 <= 600 B2 <= 800 C1 <= 1200 C2 = 1200+ Причем "идет в копилку" только активное время на учебу - аудиторные часы, в которых вы активно принимали участие, самообучение активное. Прослушивание подкаста в фоне не считается, только если вы этот подкаст не будете в дальнейшем разбирать и анализировать. Вот теперь и посчитайте, сколько времени в день вы можете уделить, что бы набрать 800 часов для уверенного B2 допустим.