PR CUAET
-
Цілком можливо, паспорти виготовлені в той же день що і мій доставлялися з серпня місяця, я перевіряла найближчі номери відстеження і всім давно доставили і видали, вже думала, що мій паспорт десь загубили, але сьогодні змінився статус на "доставлено", тому чекайте, може і ваш скоро буде)
-
Сегодня все решили не выходить на работу. Никаких новостей
-
Перевірте на офіційному сайті або напишіть на емейл до консульства з запитанням щоб уточнити, але колись тут була інформація що вагітні це теж пільгова категорія і їм можно не ловити слот, просто консульство має назначити день та час коли зможуть вас прийняти.
-
Підскажіть, на федеральному етапі, потрібно загрузити тільки першу сторінку біометричного паспорту, чи всі де є штампи?
-
The Council of Europe уже давно посчитал, сколько часов нужно затратить на европейский язык (для азиатских там намного выше будет порядок цифр): A0 <= 100 A1 <= 200 A2 <= 400 B1 <= 600 B2 <= 800 C1 <= 1200 C2 = 1200+ Причем "идет в копилку" только активное время на учебу - аудиторные часы, в которых вы активно принимали участие, самообучение активное. Прослушивание подкаста в фоне не считается, только если вы этот подкаст не будете в дальнейшем разбирать и анализировать. Вот теперь и посчитайте, сколько времени в день вы можете уделить, что бы набрать 800 часов для уверенного B2 допустим.
-
Всім доброго дня. Прошу вас допомогти. Подавалися синові на ВП на старий паспорт у липні, нам прийшло запрошення на біометрію, але ми його побачили вже пізно: дія паспорта закінчується у січні. Зараз я подалася на ВП по новому паспорту, але не відмітили про оплату, і я не можу заплатити. Мені потрібно писати в кризову форму? І вказувати всю ситуацію, чи тільки писати про зміну в заяві. Допоможіть будь ласка.
-
Коли приходить AOR як про це дізнатися, змінюється статус на сайті?
-
Сегодня будет информация на страничке ФБ будут ли сегодня слоты или нет...
-
Вірно я зрозуміла, що укрпошту можна замовляти навіть до того, як паспорт буде виготовлено, бо вони там пишуть, що "як тільки ви отримаєте повідомлення від МЗС про готовність паспорта до відправлення, номер для відстеження буде доступний на сайті Укрпошти"?