PR CUAET
-
Сегодня будет информация на страничке ФБ будут ли сегодня слоты или нет...
-
Вірно я зрозуміла, що укрпошту можна замовляти навіть до того, як паспорт буде виготовлено, бо вони там пишуть, що "як тільки ви отримаєте повідомлення від МЗС про готовність паспорта до відправлення, номер для відстеження буде доступний на сайті Укрпошти"?
-
Ви пільгова категорія. Пишіть їм, щоб Вас прийняли. Або можна продовжити паспорт в живій черзі, або вписати дитину свій паспорт
-
Дякую)
-
На портале где вы подавались ничего не поменяется ,вам прийдет АОР (номер вашего дела) - это и значит что начали рассматривать ваше дело Так же прийдет несколько других емейлов сразу 1.Приленковать вашу заявку в GcKey для отслеживания процесса 2. Запрос на биометрию,если оплатили при подаче
-
на диво, навіть Квебек призупинив програми, лишив одну, по якій, мабуть більшість проходить. Все йде на зменшення. Час покаже) Може, якщо б люди більш охоче ділилися відмовами (а тут я розумію, що ніхто то робити не хоче), то розуміли б причини і може люди б активніше щось робили, шукали, покращували
-
Вам прийде мейл на електронну пошту
-
А статус не змінюється, як я зрозумію що вони відкрили і почали розглядати заявку?
-
Прийдет емейл,вы не пропустите
-
Ще напишіть в Оттаву. Знаю, що далеко, але люди пишуть, що лишають конверти і дитячі паспорти надсилають на домашню адресу.