PR CUAET
-
Вадим недавно прикріпив посилання на них) останні прикріплені подивіться. В слотах. mfa.gov.ua/pro-ministerstvo/struktura/strukturni-pidrozdili/departament-konsulskoyi-sluzhbi
-
Вам куди? Оттава чи Торонто?
-
Я говорив з посольством в Оттаві, там хоч піднімають трубку. Вони дуже просили дочекатися реакції Едмонтона. Навіть обіцяли напряму переслати мого листа генконсулу Едмонтона. Повний ігнор. А летіти мені не близько. Я зараз в Галіфаксі.
-
Але я не міг знайти тої інфи щоб запитати про свій, @Viktor_lion явно дуже глибоко рив)
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, хто-небудь знає чи відповідають в Оттавскому консульстві на телефонні дзвінки? Чи може існують якісь дні чи часи? Дякую
-
Консульство дійсно використовує їх як прослойку, так як не відправляє ті заяви до DHL на пряму
-
Дякую
-
Я публікував це тут раніше. Я ніколи не кажу щось без підтвердження.
-
Позвонили спустя 6 мес ожидания we are requiring if you need eligibility requirements we are processing your background check
-
Едмонтон, для взрослого
-
Вона ж в іншому кінці Канади. Варіант Отава для неї -це те саме що злітати в Європу. Тут хіба що краще як радять підійти в консульство попросити щоб зрозуміли ситуацію і пустили без електронного запису.
-
Я сьодні теж набрала традиційно раз на місяць. Така ж відповідь. В принципі, вона така була і в перший раз, коли я подзвонила (десь через три місяці)
-
Спасибо большое
-
AOS PNP non EE, подавалась сама 5 грудня 2023- подача на номінацію 1 березня - отримала номінацію 4 березня - подача на федеральний 18 червня - AOR + BIL 19 червня - підтвердили старий медичний 19 червня - здала біометрію 20 червня - біометрія зʼявилась в кабінеті 11 липня - ADR: запит на Schedule A 12 липня - PAL 12 липня - відправила документ який запросили 15 липня - початок перевірки background 16 липня - додаткові документи, що подавала отримані 6 листопада - Background check completed в трекері 6 листопада - Final Decision GCKey
-
На сайті посольства зазначено отримувача - випишіть на листочок. На почті чи в банку кажете: мені треба Мані ордер для - і показуєте листок. Все
-
Ні, нажаль паспорт має бути чинний весь час розгляду на ПР.
-
Можна мати 2 паспорти
-
Це ДП в ЕС..паспорт був виготовлений 19 лютого і ось доїхав))
-
Я думаю, это исключение
-
Так, в цьому випадку саме краще спробувати по пільговій черзі. Бо дуже мало часу, щоб впіймати слот. Або продовжити паспорт, там без черги. Чи в крайньому випадку, вклеїти фото дитини в свій паспорт, якщо він дійсний довше
12 Jan 2024, 17:45
319020/433031
3 minutes ago