PR CUAET
-
Ясно, біля 3 міс номінація. Цікаво які строки будуть зараз в кінці року...
-
Дякую
-
Там именно ожидать новый пост в группе ?
-
А можно сслылку пожалуйста или скрин страницы
-
Дякую за інформацію🤝
-
Всім привіт! Підкажіть будь ласка якщо паспорт прийшов 29 жовтня до консульства, скільки часу вони його там зберігають? На протязі скількох місяців/тижнів його забрати можна, хтось знає?
-
На роботі колега отримала влітку за місяць...
-
Эдмонтон
-
не понятно по срокам официального 2/3 недели но по факту после 2 месяцев ожидания я им звонила на что ответ был а что вы хотели сроков вообще нет слишком много заявок некоторые ждут более 6 месяцев
-
Скиньте будь ласка сторінку як вона виглядає
-
Всім привіт.В мене питання якщо у дитини двя паспорту у березні закінчиться і з ним стаді перміт,я можу зараз подаватись нп новый паспорт ?
-
вже чекаю 7 мисяцiв ворк пермит подовження Куает. У кого таке було?
-
До війни зберігали 1 рік. Зараз ще більше, начебто до 3 років.
-
І, до речі, якщо є необхідність саме в здачі тесту на рівень, то на мою думку, краще взяти викладача, і з ним відпрацьовувати саме ці завдання, бо там багато важить практика і впевненість (для production orale). І тоді є ймовірність здати з фактично нижчим рівнем, на вищий. Особисто знаю такого чвувака, але то просто талант зубрити, я так не вмію)
-
да это зависит от офицера который ведет твое дело, мой коллега из Индии получил за 3 недели, так что от трех недель до 6 мес
-
Він прийде вашому імміграційному консультанту і швидше за все консультант привяже у свій gc key та трекер вашу аплікацію
-
Так. За наявності слота на виготовлення паспорта
-
Підскажіть будь ласка, заповнила анкету на візу для дитини, чому я маю оплатити 200 дол а не 100 тільки?
-
Всім привіт.В мене питання якщо у дитини двя паспорту у березні закінчиться і з ним стаді перміт,я можу зараз подаватись нп новый паспорт ?
-
Дякую
12 Jan 2024, 17:45
319070/445797
about a minute ago