PR CUAET
-
Бо у вас в Quantity стоїть 2, а не 1
-
Отримували вже чоловіки у Оттаві точно
-
Підскажіть який номер веб форми вибрати? Хочу прикріпити скани і додатково відіслати.
-
Продовжують паспорт тільки один раз
-
Наш знайомий в Україні, який намагався оформити ПМЖ, але розгляд затягнувся ще на етапі дозволу ДМСУ, отримав інформацію про закриття його заяви через те що пройшли терміни очікування від розгляду СБУ. Подавав заяву до закону, але закрили вже на очікуванні після закону.
-
Анна, доброго дня! Ви розібрались? Мені теж дитині треба віза в новий паспорт
-
Я читаю абзац один раз швидко, потім переглядаю кожен заголовок і намагаюсь зрозуміти методом виключення, чи було хоч щось сказано про це в абзаці. Якщо треба - перечитую абзац. Йду до наступного заголовку, і знову - чи було це згадано в абзаці? Потім те саме з наступними абзацами. Деякі заголовки лишаються в кінці не вибраними, тоді ще раз проглядаю весь текст. Але це може спрацювати не для всіх, бо я швидко читаю або сканую текст
-
Для протоколу: 11 місяців, телефонував вперше: - We're reviewing whether you meet the eligibility requirements. Без 'we're processing your background check'. Замовляти atip сенсу не бачу на цьому етапі. Є велика вірогідність отримати пустий аркуш паперу за свої п'ять баксів, бо ніхто ще нічого не дивився.
-
наче на наступний день вже можна подавати знову