PR CUAET
-
Для протоколу: 11 місяців, телефонував вперше: - We're reviewing whether you meet the eligibility requirements. Без 'we're processing your background check'. Замовляти atip сенсу не бачу на цьому етапі. Є велика вірогідність отримати пустий аркуш паперу за свої п'ять баксів, бо ніхто ще нічого не дивився.
-
наче на наступний день вже можна подавати знову
-
А мені відповіли що вже не входять вагітні і нічого не дали, коли я намагалась записати. Лише родичі військових та інваліди: Поза чергою відбувається прийом громадян пільгових категорій (люди з інвалідністю, важкохворі громадяни, а також батьки, другий з подружжя, діти військовослужбовців, які наразі проходять службу в ЗСУ)
-
❗️Ми відкриваємо ЗБІР на реабілітацію нашого тата, капітана НГУ бригади «Буревій» 2.08 - отримав важке поранення голови (МВТ) на Лиманському напрямку. Поранення понесло за собою надзвичайно складні наслідки: набряк мозку, кому, зупинку серця, яка принесла ще більше пошкодження мозку. Стан стабілізували за 3 місяці у Львові, але він досі важкий. Весь цей час ми поруч з ним. Лікарня, де він зараз перебуває, не проводить спеціалізовану реабілітацію для таких пацієнтів, а реабілітація зараз - це головне. Його готовий прийняти реабілітаційний центр «Модричі», який займається такими хворими. Це шанс на покращення, але вартість інтенсивної реабілітації там дуже висока — 9 000 грн/доба. Реабілітація буде тривалою. Перші 3 місяця визначні. Щоб розпочати лікування, потрібно зібрати суму на перші 3 місяці — 837 000 грн. 💳 5355086029251252 💳 PayPal: [email protected] Ця реабілітація може повернути нашого тата до життя, але самі ми не впораємося. Будь-яка ваша підтримка — крок до його одужання.
-
Так, я також це процитувала їм, але інформація на сайті часто не збігається з дійсністю. Тому довіряти сайту також не завжди можна
-
я взагалі не розумію нащо ії зараз замовляти, вам прийде бумажка на якій буквально буде о це: - Eligibility: Passed - Security: Passed - Criminality: Passed - Medical: Passed - Final: Approved теж саме що й по телефону
-
Та 100%. Краще на ці гроші пару пончиків купити та заїсти очікування солоденьким.
-
де то можна подивитися?
-
Та то copy-past