Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 775.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1256938840T Offline
    t1256938840T Offline
    Н
    wrote on last edited by
    А можете силку закинути відео саме по якому робили
    1 Reply Last reply
    0
  • t1075566187T Offline
    t1075566187T Offline
    NaNa
    wrote on last edited by
    Мабуть там ще з попередніх років заявки, бо якщо 12 тис з 23 року + 2,5 тис за 4 місяці 24 року, то аж ніяк не може в обробці бути 46 тисяч…
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alona Kos
    wrote on last edited by
    😭😭😭 Добре що ще нічого не оплатила
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    у вас форма imm 5708, а должна быть 5257. вы опросник неверно нащелкали. даже если оплатите 200$, то визу вы не получите
    1 Reply Last reply
    0
  • t380372870T Offline
    t380372870T Offline
    Mary 🪄
    wrote on last edited by
    Наскільки я зрозуміла, ці атіпи цікаві між аіпом та фінальним рішенням. Якщо шось застрягло на цьому етапі, можна буде зрозуміти, чому. А до аіпу їм все одно нічого сказати
    1 Reply Last reply
    0
  • t380372870T Offline
    t380372870T Offline
    Mary 🪄
    wrote on last edited by
    От цікаво, не кажуть про бекграунд бо вже зробили чи навпаки ще не робили. Чи рандом як з нулями
    1 Reply Last reply
    0
  • t1256938840T Offline
    t1256938840T Offline
    Н
    wrote on last edited by
    Дякую ☺️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alona Kos
    wrote on last edited by
    Але не знаю тепер як з нуля почати подавати щоб вийти на ту форму що потрібно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Nychyporuk
    wrote on last edited by
    Для молодшої доньки та сина ми навіть не зможемо податися на новий воркперміт до 31 березня 2025 року оскільки термін дії їхніх паспортів є більшим лише на 4 місяці ніж діючий воркперміт. В кращому випадку вони отримають воркперміти до кінця дії наявних паспортів. Податися для них на виготовлення нових закордонних паспортів, якщо я правильно розумію, ми теж не можемо, бо термін дії діючих більше ніж 2-3 місяці до закінчення. Основний пункт невідповідності це неможливість оформити нові паспорти молодшим дітям та як наслідок неможливо продовжити воркперміти для молодших дітей на необхідний термін для отримання перманент резидент. Тим більше є вимагання: на момент подачі документів на перманент резидент та на момент прийняття рішення повинний бути актуальний та офіційний стан заявників в Канаді, тобто дійсні ворк/стаді перміти та дійсні закордонні/проїздні паспорти. Прохання допомогти: - чи є можливість продовжити наявні паспорти молодших дітей для того щоб отримати право на оформлення нових воркпермітів? - чи є можливість виготовлення нових паспортів у випадку коли наявні паспорти діють ще 2 роки? - можливо є ще якесь інше рішення якого ми не бачимо?Для молодшої доньки та сина ми навіть не зможемо податися на новий воркперміт до 31 березня 2025 року оскільки термін дії їхніх паспортів є більшим лише на 4 місяці ніж діючий воркперміт. В кращому випадку вони отримають воркперміти до кінця дії наявних паспортів. Податися для них на виготовлення нових закордонних паспортів, якщо я правильно розумію, ми теж не можемо, бо термін дії діючих більше ніж 2-3 місяці до закінчення. Основний пункт невідповідності це неможливість оформити нові паспорти молодшим дітям та як наслідок неможливо продовжити воркперміти для молодших дітей на необхідний термін для отримання перманент резидент. Тим більше є вимагання: на момент подачі документів на перманент резидент та на момент прийняття рішення повинний бути актуальний та офіційний стан заявників в Канаді, тобто дійсні ворк/стаді перміти та дійсні закордонні/проїздні паспорти. Прохання допомогти: - чи є можливість продовжити наявні паспорти молодших дітей для того щоб отримати право на оформлення нових воркпермітів? - чи є можливість виготовлення нових паспортів у випадку коли наявні паспорти діють ще 2 роки? - можливо є ще якесь інше рішення якого ми не бачимо?
    1 Reply Last reply
    0
  • t427058672T Offline
    t427058672T Offline
    Nick
    wrote on last edited by
    На курсах нас вчили методу сканінг, типу спочатку все прочитуєш, а потім шукаєш ключові слова із питання в тексті не читаючи його при цьому, але чесно кажучи мені це не сильно допомогло, можливо питання і тема важкі були, та й після роботи не так легко концентруватися. Вийшло читання на 5 при тому що райтинг на 8🤦. Рекомендую здавати в вихідний день коли є можливість гарно відпочити і спокійно все здати на свіжу голову.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Nychyporuk
    wrote on last edited by
    Можливо хто зможе тикнути носом. Буду вдячний. Дійсність візи не важлива, оскільки ми вже в Канаді. Питання стоїть в актуальності документів молодших дітей. Атлантична програма міграції наразі закрита і коли відновиться - невідомо. Також невідомі кінцеві терміни розгляду заявок на отримання перманент резидент. Вони збільшуються фактично кожного дня. У нинішньому стані можемо продовжити воркперміти лише для мене, дружини та старшої доньки - фінальна дата подачі 31 березня 2025 року та термін дійсності наявного закордонного паспорту дозволяє отримати від дати подачі на воркперміт +3 роки (хоча дуже не факт, оскільки сам діючий воркперміт на дату 31 березня 2025 року буде мати термін дії ще 1,5 року і вже є випадки коли нашим українцям надавали новий воркперміт з таким же терміном дії або навіть тільки на рік від дати подачі, тобто ще менше часу чим буде залишатися по старому воркперміту).
    1 Reply Last reply
    0
  • t929084274T Offline
    t929084274T Offline
    Ann
    wrote on last edited by
    Підкажіть, будь ласка, хто подавався на закордонний паспорт дітям до 12 років, чи має фото бути 10*15 сантиметрів , чи 35*45 міліметрів?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5699241010T Offline
    t5699241010T Offline
    Olesia Vereshchak
    wrote on last edited by
    Вітаю ! Підкажіть будь ласка Хто подавався на візу в новий паспорт, скільки часу зараз займає обробка даних ? Подались чоловіку ще три тижні тому і взагалі ніяких змін
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Helens
    wrote on last edited by
    Цікаво, скоріш то робот тот відстає добряче бо у багатьох саме такий статус диктує.
    1 Reply Last reply
    0
  • t761824188T Offline
    t761824188T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Можливо це буде корисно. Ось таке «We’re reviewing whether you meet the eligibility requirements» мені казав робот після AIP, правда до цього не телефонувала. Там ще він казав, що не потрібне інтервʼю, ще щось не потрібне і в самому кінці, що в них є всі мої документи і якщо щось буде треба вони звʼяжуться. Нажаль не можу знайти, де я це собі записувала😃 Може вам мейк сенс позвонити запитати в реального агента, може вам забули aip надіслати…тут такі випадки були.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Сергей
    wrote on last edited by
    Ну, нафтова індустрія, вона велика. Там і field ops, і gas plant ops, і mechanics і як у Вінні Пуха, всі-всі-всі)
    1 Reply Last reply
    0
  • t78290698T Offline
    t78290698T Offline
    Elena Silinskaya
    wrote on last edited by
    Я щось теж декілька днів риюсь і не можу знайти… тут навіть відсутній запит на візу
    1 Reply Last reply
    0
  • t78290698T Offline
    t78290698T Offline
    Elena Silinskaya
    wrote on last edited by
    Стосовно Ворк пермітів тут не вгадати чи продовжать. Але в будь-якому випадку спочатку собі продовжити маєте, а потім вже дітям на підставі своїх нових ворк пермітів. Вам головне подати на стаді перміти дітям до жовтня 2026р. Сподіваюсь, що за 2р зможете знайти слот для паспортів (доречі українці можуть мати 2 діючі закордонні паспорти). Отримаються нові паспорти і на основі них і батьківських нових ворк пермітів подасте на нові стаді перміти
    1 Reply Last reply
    0
  • t761824188T Offline
    t761824188T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Окей, тоді по роботу теж не можна нічого ідентифікувати🥲іншого він не говорив нічого. Тільки вже в кінці після запиту на підтвердження адреси проживання, нічого не говорив, то буде означати що вже портали on the way… Тільки чекати залишається
    1 Reply Last reply
    0
  • t1361657263T Offline
    t1361657263T Offline
    𝓹𝓲𝓴_𝓪𝓻𝓽_𝓭𝓮𝓬𝓸𝓻
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Плануємо летіти із сім'єю в Мексику. Хочемо зробити туристичну страховку. Ми з чоловіком по укр.паспортах, а дитина має канадський паспорт. Підкажіть, де краще зробити, щоб всім разом? Буду вдячна, якщо скините посилання. Дякую
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags