PR CUAET
-
Для молодшої доньки та сина ми навіть не зможемо податися на новий воркперміт до 31 березня 2025 року оскільки термін дії їхніх паспортів є більшим лише на 4 місяці ніж діючий воркперміт. В кращому випадку вони отримають воркперміти до кінця дії наявних паспортів. Податися для них на виготовлення нових закордонних паспортів, якщо я правильно розумію, ми теж не можемо, бо термін дії діючих більше ніж 2-3 місяці до закінчення. Основний пункт невідповідності це неможливість оформити нові паспорти молодшим дітям та як наслідок неможливо продовжити воркперміти для молодших дітей на необхідний термін для отримання перманент резидент. Тим більше є вимагання: на момент подачі документів на перманент резидент та на момент прийняття рішення повинний бути актуальний та офіційний стан заявників в Канаді, тобто дійсні ворк/стаді перміти та дійсні закордонні/проїздні паспорти. Прохання допомогти: - чи є можливість продовжити наявні паспорти молодших дітей для того щоб отримати право на оформлення нових воркпермітів? - чи є можливість виготовлення нових паспортів у випадку коли наявні паспорти діють ще 2 роки? - можливо є ще якесь інше рішення якого ми не бачимо?Для молодшої доньки та сина ми навіть не зможемо податися на новий воркперміт до 31 березня 2025 року оскільки термін дії їхніх паспортів є більшим лише на 4 місяці ніж діючий воркперміт. В кращому випадку вони отримають воркперміти до кінця дії наявних паспортів. Податися для них на виготовлення нових закордонних паспортів, якщо я правильно розумію, ми теж не можемо, бо термін дії діючих більше ніж 2-3 місяці до закінчення. Основний пункт невідповідності це неможливість оформити нові паспорти молодшим дітям та як наслідок неможливо продовжити воркперміти для молодших дітей на необхідний термін для отримання перманент резидент. Тим більше є вимагання: на момент подачі документів на перманент резидент та на момент прийняття рішення повинний бути актуальний та офіційний стан заявників в Канаді, тобто дійсні ворк/стаді перміти та дійсні закордонні/проїздні паспорти. Прохання допомогти: - чи є можливість продовжити наявні паспорти молодших дітей для того щоб отримати право на оформлення нових воркпермітів? - чи є можливість виготовлення нових паспортів у випадку коли наявні паспорти діють ще 2 роки? - можливо є ще якесь інше рішення якого ми не бачимо?
-
На курсах нас вчили методу сканінг, типу спочатку все прочитуєш, а потім шукаєш ключові слова із питання в тексті не читаючи його при цьому, але чесно кажучи мені це не сильно допомогло, можливо питання і тема важкі були, та й після роботи не так легко концентруватися. Вийшло читання на 5 при тому що райтинг на 8🤦. Рекомендую здавати в вихідний день коли є можливість гарно відпочити і спокійно все здати на свіжу голову.
-
Можливо хто зможе тикнути носом. Буду вдячний. Дійсність візи не важлива, оскільки ми вже в Канаді. Питання стоїть в актуальності документів молодших дітей. Атлантична програма міграції наразі закрита і коли відновиться - невідомо. Також невідомі кінцеві терміни розгляду заявок на отримання перманент резидент. Вони збільшуються фактично кожного дня. У нинішньому стані можемо продовжити воркперміти лише для мене, дружини та старшої доньки - фінальна дата подачі 31 березня 2025 року та термін дійсності наявного закордонного паспорту дозволяє отримати від дати подачі на воркперміт +3 роки (хоча дуже не факт, оскільки сам діючий воркперміт на дату 31 березня 2025 року буде мати термін дії ще 1,5 року і вже є випадки коли нашим українцям надавали новий воркперміт з таким же терміном дії або навіть тільки на рік від дати подачі, тобто ще менше часу чим буде залишатися по старому воркперміту).
-
Вітаю ! Підкажіть будь ласка Хто подавався на візу в новий паспорт, скільки часу зараз займає обробка даних ? Подались чоловіку ще три тижні тому і взагалі ніяких змін
-
Можливо це буде корисно. Ось таке «We’re reviewing whether you meet the eligibility requirements» мені казав робот після AIP, правда до цього не телефонувала. Там ще він казав, що не потрібне інтервʼю, ще щось не потрібне і в самому кінці, що в них є всі мої документи і якщо щось буде треба вони звʼяжуться. Нажаль не можу знайти, де я це собі записувала😃 Може вам мейк сенс позвонити запитати в реального агента, може вам забули aip надіслати…тут такі випадки були.
-
Я щось теж декілька днів риюсь і не можу знайти… тут навіть відсутній запит на візу
-
Стосовно Ворк пермітів тут не вгадати чи продовжать. Але в будь-якому випадку спочатку собі продовжити маєте, а потім вже дітям на підставі своїх нових ворк пермітів. Вам головне подати на стаді перміти дітям до жовтня 2026р. Сподіваюсь, що за 2р зможете знайти слот для паспортів (доречі українці можуть мати 2 діючі закордонні паспорти). Отримаються нові паспорти і на основі них і батьківських нових ворк пермітів подасте на нові стаді перміти
-
Доброго дня. Плануємо летіти із сім'єю в Мексику. Хочемо зробити туристичну страховку. Ми з чоловіком по укр.паспортах, а дитина має канадський паспорт. Підкажіть, де краще зробити, щоб всім разом? Буду вдячна, якщо скините посилання. Дякую
-
Доброго вечора,якщо прилітати у лютому місяці наступного року,в аеропорту видають ВП,як і раніше? Дякую