PR CUAET
-
Ну, нафтова індустрія, вона велика. Там і field ops, і gas plant ops, і mechanics і як у Вінні Пуха, всі-всі-всі)
-
Я щось теж декілька днів риюсь і не можу знайти… тут навіть відсутній запит на візу
-
Стосовно Ворк пермітів тут не вгадати чи продовжать. Але в будь-якому випадку спочатку собі продовжити маєте, а потім вже дітям на підставі своїх нових ворк пермітів. Вам головне подати на стаді перміти дітям до жовтня 2026р. Сподіваюсь, що за 2р зможете знайти слот для паспортів (доречі українці можуть мати 2 діючі закордонні паспорти). Отримаються нові паспорти і на основі них і батьківських нових ворк пермітів подасте на нові стаді перміти
-
Окей, тоді по роботу теж не можна нічого ідентифікувати🥲іншого він не говорив нічого. Тільки вже в кінці після запиту на підтвердження адреси проживання, нічого не говорив, то буде означати що вже портали on the way… Тільки чекати залишається
-
Доброго дня. Плануємо летіти із сім'єю в Мексику. Хочемо зробити туристичну страховку. Ми з чоловіком по укр.паспортах, а дитина має канадський паспорт. Підкажіть, де краще зробити, щоб всім разом? Буду вдячна, якщо скините посилання. Дякую
-
Просять 10 на 15. Сканувати зручніше. Не втрачається якість.
-
Люди відписувалися, що за день всі в черзі отримували. Якщо приїдете трошки раніше ніж починається видача, то гарантовано встигнете. Все зі слів...
-
@nestnataliia /unban
-
@nestnataliia /unmute
-
Доброго вечора,якщо прилітати у лютому місяці наступного року,в аеропорту видають ВП,як і раніше? Дякую
-
Ви надіслали пояснення, тепер від них залежить чи знайдуть вони це чи ні
-
Якщо на той час буде новий або продовжений паспорт, а також один з батьків буде працювати в Канаді (або буде попереднє рішення по ПР), то продовжити статус не має бути проблемою
-
Саме так - подача поштою в офіс Едмонтону
-
t.me/prcuaet/19036/276536
-
Пробувати точно можна. Мені давали.
-
я же вам ссылку дала t.me/prcuaet/19036/371272
-
It depends on the situation, I would need far more information to advise. Please contact me directly
-
Доброго дня! Треба перекласти свідотство про шлюб та про розлучення і засвідчити у нотаріуса. Напишіть будь ласка мені ціни та строки. Дякую!
-
Поки не відомо. Але поки не закрили прийом (сьогодні подавав клієнта, все пішло нормально), то наша задача подаватися, а там вже будемо бачити по ситуації
-
На жаль напряму - шансів 0. БС програма тільки для дуже рурал локацій, і там все складно. Федерально залишився тільки Стартап Віза, але реалістично потрібен бюджет від 200-300к які ви готові потратити, тоді там є варіанти. Також через Канадський бренч, можете себе взяти на ЗП, і якщо цього буде досить для ЕЕ балів для вас - то це варіант. МОжна навіть пробувати робити самому собі ЛМІА - але це може бути складно (хоча й не неможливо). Якщо потрібна детальніша консультація по цих процесах - пишіть в приват.
12 Jan 2024, 17:45
319155/459106
about a minute ago