PR CUAET
-
Я щось теж декілька днів риюсь і не можу знайти… тут навіть відсутній запит на візу
-
Стосовно Ворк пермітів тут не вгадати чи продовжать. Але в будь-якому випадку спочатку собі продовжити маєте, а потім вже дітям на підставі своїх нових ворк пермітів. Вам головне подати на стаді перміти дітям до жовтня 2026р. Сподіваюсь, що за 2р зможете знайти слот для паспортів (доречі українці можуть мати 2 діючі закордонні паспорти). Отримаються нові паспорти і на основі них і батьківських нових ворк пермітів подасте на нові стаді перміти
-
Доброго дня. Плануємо летіти із сім'єю в Мексику. Хочемо зробити туристичну страховку. Ми з чоловіком по укр.паспортах, а дитина має канадський паспорт. Підкажіть, де краще зробити, щоб всім разом? Буду вдячна, якщо скините посилання. Дякую
-
Доброго вечора,якщо прилітати у лютому місяці наступного року,в аеропорту видають ВП,як і раніше? Дякую
-
Доброго дня! Треба перекласти свідотство про шлюб та про розлучення і засвідчити у нотаріуса. Напишіть будь ласка мені ціни та строки. Дякую!
-
На жаль напряму - шансів 0. БС програма тільки для дуже рурал локацій, і там все складно. Федерально залишився тільки Стартап Віза, але реалістично потрібен бюджет від 200-300к які ви готові потратити, тоді там є варіанти. Також через Канадський бренч, можете себе взяти на ЗП, і якщо цього буде досить для ЕЕ балів для вас - то це варіант. МОжна навіть пробувати робити самому собі ЛМІА - але це може бути складно (хоча й не неможливо). Якщо потрібна детальніша консультація по цих процесах - пишіть в приват.