PR CUAET
-
С 23 октября
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2023/07/canada-launches-pathway-to-reunite-families-and-support-ukrainians.html
-
Оновлення програми чи що?
-
Я вибачаюсь за запитання: хтось ремонтував взуття у Калгарі?
-
Це могло статися з будь-ким, ніхто не очікував, що вони брешуть і перевірити це тяжко. Зверніться до юриста
-
Спасибо за помощь,не знаю как меня так угораздило((буду думать как деньги вернуть и налоги заплатить
-
В Україні відправляли повідомлення в податкову, а тут виглядає так, що лише сплата податків підтверджує те, що це employee, а не self-employment...
-
Достатньо з Дії з перекладом
-
в кого є досвід подання на номінацію, чи достатньо довідки з дії з перекладом сертифікованим перекладачем, чи потрібно через консульство все одно?
-
Посмотрите что указано в шапке документа об эвалюации. Там есть его назначение. Если для миграции, то подходит. Подскажите, где сделано фото у вас на аватаре?
-
Вам нужен кто-то толковый в Китае в той провинции, где вы учились, кто для вас это сделает на месте
-
Я тоже так поняла(((
-
Дуже вам дякую,але я там навчалась і моєї справки з універу не достатньо :((
-
Навіть не знаю, бо бумажки можна надрукувати будь-які, але якщо вони жодного місяця не перераховували за Вас і свої частину податків, то виглядає так, що офіційно Ви там не працюєте....
-
А как понять официально или нет? Пейстабы они мне давали и я думала что уже официально работаю
-
Будьте готовы к значительным затратам
-
1. Друзья работали там официально и решали все вопросы со справками о несудимости со своим агентом 2. Они отправляли главную страницу паспорта, с которым летали с фоткой в руках и кратким текстом доверенности 3. Писали даты когда въехали и выехали Если вы работали в Китае по рабочей визе, ребята рекомендуют связаться с вашим агентом по этому вопросу
-
Щось вона трохи прибрехала...вона повинна була їх перераховувати, але можливо це буде примусово. Питання в тому чи вони Вам офіційно оформили
-
В Калгарі є www.helpwrc.org/ звереіться до них, вони допомогають безкоштовно.
-
Мне бухгалтер сказал что с них государство эти деньги возьмет
12 Jan 2024, 17:45
31916/465915
27 minutes ago