PR CUAET
-
10*15
-
10*15см
-
Я робила 10*15см
-
Підскажіть чи потрібно створювати окремий аккаунт ircc чи можна подати в одному продовження двох OWP і visitor record?
-
Там можна подати на СП.. але мені вище сказали що він не прийде на пошту..
-
В чоловіка інше громадянство і я щось боюсь, що будуть питання, якщо його окремо подати
-
Я трохи дивився стартап-програму. Не був впевнений, що вона активна. Але там умова, що треба більше 50% voting rights. Що в моєму випадку нереально - у нас з партнером бізнес 50/50, та ще й трохи продано за інвестиції. Якщо б ми обидва хотіли в Канаду перебратись - воно б спрацювало, але для партнера це не має сенсу. Ну або б нас було троє, і двоє перебиралося б в Канаду. Так що дивні умови. Навіть якщо я і можу дещо зрозуміти, що Канада хоче, щоб права на бізнес були в країні. Просто не розумію, чому, 0% від бізнесу (бо не підходить під умови) - краще, ніж, умовно, 30%.
-
Elena 🇺🇦 підкажіть, будь ласка, на цій сторінці має бути подача на visitor visa? Дивилась відео і там саме на цій сторінці висвічується іконка візітор візи. А в мене тут немає…
-
Візи різні. Заявки різні. Я маю на увазі чи потрібно створювати для кожного окремий ircc? Чи можливо, що я як головний аплікант подаю для всіх в одному ircc?