PR CUAET
-
Elena 🇺🇦 підкажіть, будь ласка, на цій сторінці має бути подача на visitor visa? Дивилась відео і там саме на цій сторінці висвічується іконка візітор візи. А в мене тут немає…
-
Візи різні. Заявки різні. Я маю на увазі чи потрібно створювати для кожного окремий ircc? Чи можливо, що я як головний аплікант подаю для всіх в одному ircc?
-
Это в ircc кабинете… apply to visit Canada. А кода референса еще нет. Или нужно старый брать номер что был при подаче по куает?
-
Дуже дякую! Тобто податись разом можна і тоді прикріпити свідоцтво про шлюб. Бо в відео було що треба окремі заявки
-
там якась хуйня з сайтом
-
$5 fee. Як на мене, їх має сенс замовляти, якщо не дай Боже, відмова. Або якщо апплікація зависла. Але на фоні 875 днів 11 місяців - it's nothing. Тож не бачу приводу метушитись.
-
На визу ребенку - новый паспорт получили и обновленный study permit. Ircc secured GCKey
-
Доброго дня, підкажіть, на яку адресу потрібно надсилати запит про несудимість з Польщі? Цей адрес чи нi?
-
Сайт ваш не открылся. Что из этого списка нужно открывать? Я точно не тут заполняла. Я открывала свой ircc кабинет откуда подавалась на куает визы