PR CUAET
-
На визу ребенку - новый паспорт получили и обновленный study permit. Ircc secured GCKey
-
Доброго дня, підкажіть, на яку адресу потрібно надсилати запит про несудимість з Польщі? Цей адрес чи нi?
-
Сайт ваш не открылся. Что из этого списка нужно открывать? Я точно не тут заполняла. Я открывала свой ircc кабинет откуда подавалась на куает визы
-
Я коли була на тому тижні, була - на отримання і продовження, всіх прийняли і навіть після 13(прийом 12-13 офіційно був)
-
Вітаю шановні. Підкажіть будь ласка якщо програми дві закрили які опції для pr залишись?
-
Что с собой брать на собеседование?
-
А чи кажуть одразу після подачі we're processing your background check? Бо відмінність в наявності / відсутності саме цієї фрази.
-
Думаю, поки що, ніхто точно не скаже…
-
Доброго дня, чи не підкажете перелік документів для Міноборони з метою оновлення даних ?
-
Интересно вы по профессии подавались,мне нужно больше информации как подать через профессию
-
Подскажите пожалуйста, ребенку продлили визитор рекорд по продленному паспорту.Есть новый паспорт, пока он не доставлен.Лучше податься на новую в визу по продленному паспорту или по новому? ( продлен статус по старому паспорту и теперь с визой незнаем как быть) Заранее спасибо