PR CUAET
-
Що перевірка вже завершена, або що до неї ще не дійшли 😂 Коротше, треба зачиняти цю тему, як і ворожіння на магічних нулях. Завтра вигадаємо щось ще
-
Дякую🙂
-
Message from user Karina Aksenova has been removed because this user is in spam list (???)
-
будь де в акредитованих IRCC клініках
-
Дякую вам за всі відповіді!
-
GC key account
-
Привіт! Ситуація із RAMQ та Francisation - дуже погана. Не просто для українців а для всіх! Ми думаємо що це знову час організувати демонстрацію. Чекаємо вас усіх, це важливо. Це не для Джефф та я, ми вже маємо RAMQ та ми вже знаємо говорити французькою. Це для вас. Нам треба максимальна людей щоб мати більше вагу будь ласка! До речі, це у канадській конституції написано, що кожен має право на демонстрацію незалежно від свого статусу! Якщо ви знаєте журналісти які можуть прийти щоб допомогти, напиши мені! Тоді чекаємо вас усіх! Джесіка
-
Я там была уже раз 6, наверно... одна и та же картина. Решила фоткать, на память
-
Ми були 2 рази,була така ж ситуація...
-
Сегодняшний наплыв людей в консульство г.Эдмонтон...
-
Ооо дякую Вам. Спробую ще через цих Г
-
Це скоріше всього виключення з правил, зазвичай люди чекають пів року-рік і це ше нормально 😀
-
Така ситуація завжди там І вони тільки і кричать бізіііі у нас роботи вагон І стоять чай і каву пʼють і обговорюють хто яку сумочку купив
-
Якщо б ви прочитали цю гілку хоча б за останні півроку, то зрозуміли, що цій людині просто неймовірно повезло. Насправді на FD люди чекають набагато довше, і це далеко не 1-3 місяці. Тому запасайтеся терпінням. В нас, наприклад, від AOR до FD пройшло 7 місяців.
-
Как жалко...ну и спрашивать, кто сколько ждал/ждет после оплаты RPRF нет смысла походу....
-
Я читаю цю гілку більше ніж півроку)