PR CUAET
-
Доброго вечора! Склалась така ситуація, подавались на WP 27 березня, проживаючи по одній адресі. В кінці вересня змінили адресу проживання, а в середині жовтня отримуємо лист що нам продовжили Work Permit. Хотіла повідомити Goverment про зміну адреси, але неможу це зробити, бо після введення даних пише що щось не вірне, хоча всі дані введені правильно ( можливо у нових ворк перміт змінився UCI номер). Питали caretaker та знайомих які проживають у тому будинку щоб глянули чи немає для нас жодних листів, казали що нічого. Уже майже місяць від отримання листа про продовження WP, підкажіть будь ласка куди звертатись щоб вияснити цю ситуацію, або що можна зробити?потрібно подаватись на нові?
-
Добрый вечер. Подскажите что писать в вопросе номер 8?
-
Для статистики ,заказывал DHL.Может кто из мужчин недавно забирал паспорт из Оттавы резерв + нужен?перестало заходить…И может у кого есть график по которому выдают паспорта в Оттаве.Спасибо !
-
Я правильно розумію це чому ми просимо вийняток ? Що ми не проходим по іншім програмам ?
-
Если вы запрашиваете освобождение из-за того, что вы или член вашей семьи признаны неприемлемыми для въезда или не соответствуете каким-либо критериям или обязательствам Закона об иммиграции и защите беженцев, вы должны: четко указать в вашем заявлении конкретные исключения, которые вы запрашиваете; и предоставить все детали, связанные с этим запросом, включая причины, по которым вам следует предоставить освобождение на гуманитарных и сострадательных основаниях.
-
Про яку форму йдеться? Як звучить питання?
-
🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ 🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ «Gerdan Theatre” повернулися до Канади з новим шоу «Never mind the night” ! 🇺🇦🇨🇦 Ви потрапите в містичний світ наших предків! Почуєте українські пісні, ритми та спів артистів, які будять нове джерело енергії в кожному! Унікальне та неповторне аранжування пісень під мерехтіння сотень свічок, щоб ви відчули мурашки з перших секунд💫 Це нова музика, нове звучання, новий звʼязок з українською культурою🇺🇦 Розклад по всіх містах Канади тут 🇨🇦 eventbrite.ca/o/kazka-entertainment-16399299114
-
Це форма 5283? Я так зрозуміла, що це стосується лише якщо я прошу звільнити мене від оплат або якщо хтось з тих, для кого я прошу ПР, не має права в'їхати в Канаду. Тут я ставила n/a А тут пояснення до цієї форми: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/imm5283.html
-
Так це питання
-
Яку підгрупу вибираєте?
-
Додати треба, але якщо немає ЕТА = евалуаціі бали не додають