PR CUAET
-
Я правильно розумію це чому ми просимо вийняток ? Що ми не проходим по іншім програмам ?
-
Если вы запрашиваете освобождение из-за того, что вы или член вашей семьи признаны неприемлемыми для въезда или не соответствуете каким-либо критериям или обязательствам Закона об иммиграции и защите беженцев, вы должны: четко указать в вашем заявлении конкретные исключения, которые вы запрашиваете; и предоставить все детали, связанные с этим запросом, включая причины, по которым вам следует предоставить освобождение на гуманитарных и сострадательных основаниях.
-
Про яку форму йдеться? Як звучить питання?
-
🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ 🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ «Gerdan Theatre” повернулися до Канади з новим шоу «Never mind the night” ! 🇺🇦🇨🇦 Ви потрапите в містичний світ наших предків! Почуєте українські пісні, ритми та спів артистів, які будять нове джерело енергії в кожному! Унікальне та неповторне аранжування пісень під мерехтіння сотень свічок, щоб ви відчули мурашки з перших секунд💫 Це нова музика, нове звучання, новий звʼязок з українською культурою🇺🇦 Розклад по всіх містах Канади тут 🇨🇦 eventbrite.ca/o/kazka-entertainment-16399299114
-
Це форма 5283? Я так зрозуміла, що це стосується лише якщо я прошу звільнити мене від оплат або якщо хтось з тих, для кого я прошу ПР, не має права в'їхати в Канаду. Тут я ставила n/a А тут пояснення до цієї форми: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/imm5283.html
-
Так це питання
-
Яку підгрупу вибираєте?
-
Додати треба, але якщо немає ЕТА = евалуаціі бали не додають
-
Я пишу додатковий лист, де все пояснюю докладно. У цій формі проши дивитися цей лист.
-
Я подавалась на стаді перміт і потім ще на ворк перміт. Маю і те в те) після закінчення DEP мають дати Work Permit Post Graduate на 3 роки ( чула що без стаді перміт його не дають, але ще на 100% ще не знаю, багато змін у цих програмах плюс ще у червні буде додаткова інформація).