PR CUAET
-
Та розумію. Цікаво наскільки Альберті потрібні люди в цій індустрії .
-
Вирішувати вам
-
Добрий день, друзі! Потребую Вашої консультаційної допомоги. В доньки, 14 років, наближається строк закінчення паспорта і відповідно Study Permit. Які кроки треба зробити, щоб подовжити? Сподіваюсь на Вашу відповідь.
-
Скільки йшов Ваш паспорт. Бо мій вислали 01 листопада, але в дорозі
-
Да на почту приходит от днл
-
Трекінг я отримала 01 листопада. Паспорт ще в дорозі. Потім скину в групу повідомлення, коли надійде.
-
Спочатку Вам потрібний паспорт з новим терміном дії. Можете подовжити, або зробити новий. Подробиці на сайті консульства. Після цього подаєтеся на новий стаді перміт.
-
Вітаю! 15 хв безкоштовно. Прайс даю в особисті .
-
Добрий вечір! У мене є запитання: можливо, хтось знає, чи може контракт full time, що триває трохи більше року, зараховуватися для подачі на PR? Я працюю на державну установу в Онтаріо, в центрі зайнятості, і вони не можуть надати permanent agreement, оскільки програма оновлюється щороку.
-
Судячі з того, що зараз відбувається з міграційною системою, середнячкі зараз це ті, хто отримає fd менше ніж за 13 міс з подачі. Щасливчики - якщо 8-10 місяців з подачі. А були часи, коли за 5-6 місяців з подачі люди вже з картками були. Де ті часи тепер 😭