PR CUAET
-
1. Друзья работали там официально и решали все вопросы со справками о несудимости со своим агентом 2. Они отправляли главную страницу паспорта, с которым летали с фоткой в руках и кратким текстом доверенности 3. Писали даты когда въехали и выехали Если вы работали в Китае по рабочей визе, ребята рекомендуют связаться с вашим агентом по этому вопросу
-
В Калгарі є www.helpwrc.org/ звереіться до них, вони допомогають безкоштовно.
-
Чи можна, будь ласка, пояснити ще раз, бо я трошки заплуталась :) Питання щодо паспортів. Якщо старі дитячі паспорти закінчуються через 4 міс., а нові невідомо коли будуть. Чи можна податися на фед.етап зі старими, а потім через веб форму дослати нові чи продовжити старі?
-
24 октября будут все подробности
-
-
Відправила витяги з дії (свій та чоловіка) в консульство в Торонто але поклала лише один конверт дя заоротньої відправки, чи це бде проблемою чи норм ? Я потім тут прочитала, що для кожної довідки треба окремо конверт, але на сайті консульства цього не уточнювалося
-
Вітаю! Ділюся , як в нас було: 25.09.2023 - подалися на номінацію AOS 16.10.2023 - отримали 💔
-
Якщо всі критерії і умови виклнаєте то одержите. Не в цьому році то в наступному
-
Я теж з 5 вересня чекаю. Дякую.
-
Не зрозуміла Вас... Аффідавіт це аналог наторіального посвідчення переклада. Ми он-лайн відправляли перекладачу який міг зробити переклад з Аффідавіт витяг з Дії. Перекладач нам надіслав переклад по email та звичайною Канадською поштою
-
Дякую!
-
"для надання в установи іноземних держав"