PR CUAET
-
Кур'єрська доставка паспорта, оформленого у консульстві | Генеральне консульство України у м.Едмонтон edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/kuryerska-dostavka-pasporta-oformlenogo-u-konsulstvi
-
Тільки так. Все вийде
-
Добрый день ! Кто то может подсказать, создал аккаунт в системе и заполняю заявление на продление cuaet owp, и там нужно на каждого члена семьи (только муж жена) отдельную анкету делать или в едином файле подать, там есть пункт про это. Подскажите кто в курсе ?
-
Оно работает по украинскому графику...
-
Власник паспорта - той на кого оформили паспорт. Заява на доставку пишеться від імені того з батьків, хто подавав документи на дитячий паспорт. В тексті заяви, де писатимете, щоб надіслали паспорт, напишіть, наприклад, "на ім'я моєї дитини Кухаренко Інни Василівни".
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, чи правильно я зрозуміла, що головне податися дорослим до 31.03(в нас є нові паспорти) на новий WP, а дітям можна вже після 31.03 податися на стаді перміти? Бо дітям скоріш не встигнемо зробити новий паспорт до 31.03. Наразі один паспорт у дітей і візітор віза в ньому діє до 09.2026 року, другий паспорт закінчується в березні 2025го
-
Ну от і ми можемо додати свою хронологію 😎 AOS PNP non EE кінець серпня 2023- подача на номінацію Кінець вересня 2023 отримали номінацію Чекали на зак. паспорт дитини 28 січня 2024 - подача на федеральний етап 3 травня 2024 - AOR , Biomtr., schedule A (Sydney) 7 червня 2024 - здали біометрику 18 вересня - зарахували стару медицину 19 вересня - перший портал 10 жовтня - другий портал 8 листопада - eCOPR Чекаємо картки, все робили самі Дуже велика дяка усім за поради та інформацію
-
Доброго і Вам! Подавайте на дорослих. А на дітей, коли вже буде новий паспорт.
-
Ще до цього питання хочу добавити питання: Є різниця в довідках з Дії : наприклад у мене видана для видачі візи і виїзду за кордон у чоловіка написано внизу довідки для предʼявлення довідки в служби за кордоном? Яку саме довідку потрібно перекласти для подачі на ПР?
-
Я думаю вже запакували бо паспорт виготовлено 17 жовтня
-
[email protected] я отримала переклад усих потрібних документів за два дні . Швидко і якісно.
-
Цікаво мені СК буде йти і чи варто її зараз замовляти
-
Добрий вечір! Маю питання. ❓Потрібно нову візу зробити чоловіку та сину. Анкети потрібно окремо створювати? Чи чоловік йде як основний аплікант і сина додати в його анкеті? Але десь вище прочитала, що дитині з візітор рекорд потрібно через кабінет куает заповнювати? Буду дуже вдячна за розгорнуту відповідь 🙏❤️