PR CUAET
-
Вітаю. Декларація нерухомого майна, що залишилося в Україні. (Форма 1135). Вартість квартири весь час коливається - падає переважно - в залежності від інтенсивності обстрілів. Яку вартість квартири вказувати в формі 1135: на дату в'їзду в Канаду в 2024 чи ту, яка буде на 31 грудня 2024? Цю форму треба заповнювати кожен рік, отже кожен рік треба витрачатися на оцінщика? Квартиру продавати не планую.
-
🔤🔤🔤🔤🔤 ПРО НОВОПРИБУЛИХ В КАНАДІ: Новоприбулі | Newcomers - 6-епізодний короткометражний серіал канадського режисера про реальні історії українських родин, які іммігрували до Канади через повномасштабне вторгнення Росії на територію України у лютому 2022. Date: Sat, Nov 16 • 6:00 PM MST Location: 10629 98 Street Northwest, Edmonton, AB T5H 2N6 www.eventbrite.ca/e/newcomers-documentary-premiere-tickets-1048822886487?aff=ebdsshother&utm_share_source=listing_android
-
Скажите будь ласка, как мне подать на новый загранпаспорт тут в Канаде?
-
эта картинка уже по всем группам в фейсбук гуляет...
-
🔠🔠🔠🔠❗️❗️❗️ Друзі! Вдалося вибити у Wizzair електронний ваучер на 300 євро за скасований рейс. Але він дійсний лише рік і уже 4 місяці з них пройшло. Ми в Європу не плануємо і гроші просто пропадуть. Можливо хтось планує у них купляти квитки допоможіть будь-ласка вивести ці гроші поки вони не пропали. Я викуплю для вас квиток, а ви мені e-transfer. Дякую за довіру та допомогу
-
🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ Дата: 17 листопада Час: 18:00 по Торонто Програма вебінару: Обговорення Express Entry та STEM-відбору. Програми без вимог до знання мови Провінційні програми в: - Онтаріо - Альберті - Атлантичних провінціях Як заявити робочий досвід за кордоном як FOP Як подати заяву на PR, якщо ви не працюєте на канадського роботодавця Приєднуйтесь, щоб дізнатися більше про шляхи імміграції до Канади! Вебінар від Barbican Immigration us06web.zoom.us/webinar/register/WN_WQel9J6PTeWl5nA7RILT5g
-
РФійська окупаційна влада займається рейдерством. У власників майна, які відмовились отримати рфійський паспорт та переоформити майно по рфійському паспорту, просто відбирають майно на користь муніципалітету та залишають бувших власників надворі.
-
Но система не пропускає далі. Я сьогодні заповнювала