PR CUAET
-
Дякую за інформацію
-
Подскажите пожалуйста, а как узнать название УПРАВЛЕНИЕ ДМС, в заявлении на доставку DHL? В зявлении я прошу отослать дип.почтой, так должно быть????
-
Доброго вечора. Можливо у когось була схожа ситуація. В дитини закінчився паспорт ну і звісно study permit та visa. Маємо новий паспорт у вересні прийшов новий study permit , але без позначки програми внизу CUAET. Потрібно продовжити health card, пішла в OHIP, але мені відмовили, сказали зверніться в імміграційну службу нехай виправлять помилку. Звісно оплату взяли за study permit, написала листа до них, що так то і так, що не поставили позначки, дали відмову. То виходить знову потрібно оплату робити за новий study permit, чекати невідомо скілько, чи буде гарантія що знову не повториться так само (без позначки). Питання ще одне чи OHIP може продовжити дитині health card на підставі, що маю лист від роботодавця (офіційно працюю)? Дякую!
-
Я перекладав в Pereklad.UA наприклад,все нормально
-
Добрий вечір! Скажіть,будь ласка,чи можу я податися по АОS,маючи 8 міс досвіду роботи в Альберті ,але зараз вже не працюю на цій посаді.І наразі маю нок,який не проходить по провінц.програмі.Тобто,чи можу я використати попередній досвід роботи для подачі на PR? Дякую.
-
За умовами програми , ви маєте мати 12 місяців досвіду за останніх 18 і продовжувати працювати за цим ноком на момент подачі і розгляду
-
Будь ласка проясніть. Вчора подалась на продовження Work permit, з новим паспортом. Термін розгляду продовження ворк перміту 166 днів. Коли вже можна подавати на візу? Діюча віза в старому паспорті тільки до лютого 2025.
-
На все что меньше 100 тысяч канадских долларов, эту форму заполнять не надо.
-
2025
-
Я взагалі оформляла ворк перміт на український внутрішній паспорт-книжечку. Це ще коли подавалася на канадську візу, у мене закордонного паспорта тоді ще не було. Прийшло одобрення візи, разом з ним і лист щодо ворк перміту і там було вказано, що якщо маю закордонний паспорт- відправити його на вклейку візи. Я так і зробила, оскільки закордонний паспорт отримала разом з одобренням візи. В по прибутті в Канаду мені дали ворк перміт на 8 місяців, де був вказаний мій внутрішній паспорт, тобто Не закордонний. І вже в Канаді я подалася на новий ворк перміт, де вказала закордонний паспорт. Моя дочка взагалі прилетіла без закордонного паспорту, отримала його в Канаді і подалася на новий ворк перліт. І теж отримала, при чому, на нову візу не подавалася.
-
Виходить не можна виїжджати з країни поки не дочекаєшся відповіді….