PR CUAET
-
Всем привет. Сегодня можно надеятся на то что будут слоты ?
-
Message from user Anna has been removed because this user is in spam list (???)
-
через web form повідомити ircc про зміну адреси.
-
Message from user Valeria Makeeva has been removed because this user is in spam list (???)
-
Message from user Maria Danilova has been removed because this user is in spam list (???)
-
Доброго дня. Трошки не можу розібратися про дітей. У них по 2 паспорти, так? До 25 і до 26років? Розкажу основне: батькам треба встигнути до 31.03. Дітям податися можна потім в будь-який час на стаді перміт на основі ваших ворк пермітів. Але дитина не має залишитися без стаді перміта. За 1-2 місяці до кінця перміту треба податись на оновлення. Якщо у дітей стаді перміти до 09.2026 то вам десь до кінця літа 2026 бажано вже податись на нові стаді для дітей. Якщо ж у дитини паспорт до березня 25 то й перміт значить так само. Тоді цей паспорт треба продовжити і податись на оновлення стаді перміту. Знаю що ще колись можна було подати дитину на продовження стаді перміту на основі батьківського перміту і без паспорту, але вже був слот і писали пояснювальний лист, що очікують документи. Але як саме тоді розбирались - не в курсі. Зараз ще є допомога з документами в різних фірмах безкоштовно- може краще проконсультуватися в них (якщо у дитини і стаді перміт і паспорт до березня 2025)
-
Справка из консульства не является переводом. Это самостоятельный оригинальный документ на Английском языке, соответсвенно, других документов на украинском в этом случае не требуется.
-
Добрый день. Кто-то знает о приезде консула в Новую Шотландию 22-23 ноября?
-
Все знают, но инфо о регистрации нигде нет, как и объявления
-
І тільки потім зможу додати другу дитину?
-
Поділіться, будь-ласка, контактами викладача
-
Так, у мене листа-дозволу і не було, подовжили в квітні цього року.
-
У меня тоже чуть меньше того, что показывал их калькулятор, но не настолько, конечно, как у вас. Подскажите пожалуйста, вы пишете, что направили ещё какой-то пакет документов для перерасчёта согласно калькулятора. А что из документов для этого вы подали дополнительно, чтобы показать им их ошибку? По сути то самое главное для начислений это ваш доход за 2023. Что можно ещё им направить для того, чтобы сумма изменилась?