PR CUAET
-
А на який рівень треба здати англійську? На скільки я знаю 5 + Але питання, чи обмежені місця на отримання ПР? я маю на увазі наприклад альберта не може видати більше 5к ПР в 23 році, якщо претендентів буде більше як проходитиме відбір 🤷 Людей реально багато і не тільки Українців
-
-
Так з Дії з перекладом з Аффідавіт підходить. Якщо після її отримання в Україну не повертались, до довідка дійсна
-
-
Добрий день. Перечитала групу. І все одно не розумію до кінця. Чи можна з Дії брати розширену довідку, переклад переаести на англійську та нотаріально завірити. Як я розумію,якщо не повертаюсь на Україну. То вона не має строку давності. Чи вірний це алгоритм дій?
-
Добрий день. Підкажіть будь-ласка в пункті occupation information - писали професію яка в дипломі про вищу освіту , чи професію по якій працюю в Канаді ?
-
в Україні під час медогляду для Канади (зокрема для PR) здають кров на HIV, Syphilis, Creatinine та, якщо є тату - Hepatitis B/C
-
Програма діє півтора роки, податися на ПР можна через 2 роки досвіду роботи в Квебеку, якщо ви не супер потрібний айтішнік. Таких одиниці, один тут в темі, здається, був, погортайте до початку.
-
Всім привіт. Підкажіть, будь ласка, якщо вже була зроблена евалюація диплома для роботи через WES, чи підійде вона для iміграції?
-
Можна. Але зазвичай подовжують за 3 місяці, не за 7)) не знаю як підійти зараз з цим питанням
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка скільки ви чекали на лист з консульства з довідкою про несудимість? Дякую.
-
Це виключно умова базова для цього стріму лише.